Haberler

10 Yıl Sonra Gelen Cinayet İtirafına Tutuklama Kararı

Bursa’da polise giderek 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.

Bursa'da polise giderek 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da polis merkezine giderek, İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 13 Mart 2006'da asker arkadaşı Muhittin Kızılaslan'ı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü 10 yıl sonra itiraf eden Hacı A., İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesine çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme, Hacı A.'nın tutuklanmasına karar verdi. Hacı Ay. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CENAZE MASRAFLARINI ÖDEMİŞ

Tutuklanan katil zanlısı Hacı A.'nın vermiş olduğu ifade ise kan dondurdu. Zanlı, 2001-2003 yıllarında Muhittin Kızılaslan (36) ile Elazığ 8.Kolordu Komutanlığı'nda askerlik yaptıklarını, tezkerenin ardından kendisinin İstanbul'a dönüp Arap turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraştığını, arkadaşının ise memleketi Muş'ta soğan ticareti yaptığını belirtti. Yanına çağırdığı Kızılaslan'ın kısa süre sonra İstanbul'a gelip bir tekstil atölyesinde işe girdiğini ve 3 yıl aynı evde kaldıklarını belirterek, evde alkol aldıktan sonra çıkan bir kavga sonucu arkadaşını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü ve cebindeki 3 bin lira parayı aldığını söyledi. Öte yandan Hacı A., asker arkadaşının ölümünden sonra Muş'a taziye evine gittiğini, burada bir hafta kaldığını, aldığı paranın 750 lirasını ise cenaze masraflarına harcadığını söyledi.

ASKER ARKADAŞININ VERDİĞİ PARAYLA UYUŞTURUCU ALIYORMUŞ

Askerden sonra İstanbul'a gelerek turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraşan Hacı A.'nın uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu öğrenildi. Ayrıca Hacı A.'nın beraber yaşadığı Muhsin Kızılaslan'dan sürekli para istediği ve Kızılaslan'ın verdiği paralarda uyuşturucu satın aldığı bilgisine varıldı. Polis ekipleri, Hacı A.'nın Muhsin Kızılaslan'ı Muş'a geri dönünce, uyuşturucu satın alacak para veremeyeceğinden korktuğu için cinayeti işlediği ihtimali üzerinde duruyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title