Haberler

10 yıl önce bugün neler oldu ?

Güncelleme:

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen olayları sizler için derledik.

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen olayları sizler için derledik.

ERDOĞAN, AMERİKA DÖNÜŞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Başbakan Erdoğan, Amerika dönüşü Esenboğa'da basın toplantısı düzenledi.

ÇORUH NEHRİ'NDE BİR GARİP OTOMOBİL

Artvin'in Yusufeli ilçesine 13 kilometre kala Çoruh Nehri'nde bir otomobil gören vatandaşlar jandarma ekiplerine bilgi verdi. Nehir içerisinde sadece tekerlekleri gözüken otomobili nehirden çıkarmak için Artvin Sivil Savunma İl Müdürlüğü ekipleri bölgeye çağrıldı.

Vinç yardımı ile yapılan 5-6 saatlik çalışma sonucunda otomobil nehirden çıkartıldı. Aracın kime olduğu tespit edilemezken nehir boyunca yapılan araştırmalarda herhangi bir cesede de rastlanılmadı.

OSMANLI ESERİ 2,1 MİLYON POUND'A SATILDI

İslam dünyasının birbirinden özel eserlerinin dünyanın en saygın müzayede merkezlerinden biri olan Sotheby'S in müzayedesinde Osmanlı İmparatorluğu'nun farklı türlerden oluşan eşsiz eserleri büyük ilgi gördü. Çin'den İspanya'ya uzanan ve büyük bir coğrafyanın eserlerinden oluşan müzayedede antik el yazmaları, seramik, metal işleri, savaş aletleri, tekstil ürünleri ve resimler yer aldı. En büyük ilgi ise yakut ve fildişi taşlarla süslenmiş erken 16. yüzyıla ait kutu setine gösterildi. Eşsiz kutu 2 milyon 100 bin Pound ile İslam eserleri arasındaki en büyük satışı gerçekleştirdi.

FIFA DÜNYA KUPASI İSTANBUL'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

"FIFA Dünya Kupası Turu" için İstanbul'a getirilen dünya kupası düzenlenen geceyle görücüye çıktı.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen geceye FIFA İcra Komitesi üyesi ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Sarı-kırmızılı oyuncular da katıldı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title