Haberler

10 yaşındaki Küçük Kızın, 43 Yaşındaki Sapığı Döverek Uzaklaştırdığı Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Rusya'da 10 yaşındaki bir kız çocuğu, sokakta kendisine saldıran 43 yaşındaki bir pedofili uzaklaştırmak için karate becerilerini kullandı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, saldırganı kısa sürede yakaladı.

Rusya'nın Krasnoyarsk bölgesinde bulunan Lesosibirsk kentinde 10 yaşındaki bir kız çocuğu, sokakta çok az insanın olduğu karlı havada kendisine saldıran 43 yaşındaki bir pedofili uzaklaştırmak için karate becerilerini kullandı.

10 YAŞINDAKİ KIZA SALDIRDI

Rusya'da karlı havanın hakim olduğu Lesosibirsk kentinde 10 yaşındaki bir kız çocuğu, okuldan sonraki karate dersine gittiği sırada 43 yaşında bir adamın saldırısına uğradı. Polisten gelen açıklamaya göre, pedofili adam kızın üzerine atlayıp yüzüne birçok kez vurdu, kıyafetlerini çıkarmasını istedi.

KÜÇÜK KIZ KARATE KULLANDI

Küçük kız saldırganı uzaklaştırmak için karate becerilerini kullanırken yaşanan boğuşma yoldan geçen bir kadının dikkatini çekti. Kadın duruma müdahale edince küçük kız olay yerinden kaçtı. Saldırgan tekrar peşinden gitmesine rağmen küçük kız olayı küçük yaralarla atlatıp yetkililere haber verdi. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, saldırganı kısa sürede yakaladı.

SALDIRGANA TEKME ATTI

Saldırının görüntüleri ise YouTube'da yayınlandı. Videoda küçük kızın saldırgana tekme atma girişiminde bulunduğu görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

Bu zamanda,,tüm aileler çocuklarına kesinlikle,,dövüş sporlarını öğretmelidir..

27
1
yanıtYanıtla
hack:

islamiyetten ne kadar uzaklaşılırsa bunlar hep olucak tarih bunlarla dolu

1
18
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ne alaka? Baska dinlerde 10 yasindaki cocuklara tecavuz serbestmi senin beyninde? Bu ne ters dusunce ya. Deas da senin gibi dusunuyor ama kendileri yapiyor butun pislikleri. Sozde muslimanlar.

yanıt0
yanıt0
Türk vatandaşı:

Erkek milletti işte

6
2
yanıtYanıtla
Edepli giyinin biraz..:

Dışarda mini etekle şortla gezip kendilerini teşhir edenlerde erkek milleti zaten. .

yanıt3
yanıt8
S.d:

Pislik işte

1
1
yanıtYanıtla
S.d:

Dunyanın çivisi çıkmış

0
1
yanıtYanıtla
Namert çağı:

En vahşi çağdayız, eski uzun sava yılarında bile insanlar bu kadar kudurup namertleşmemişti, çocuk, kedi yaşlı demiyor insan görünümlü bu sapıklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title