Haberler

Yemen'de, 10 Yaşındaki Çocuğa İşkence Eden Üç Sapık, Şehir Meydanında Vince Asıldı

Güncelleme:

Yemen'de, 10 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettikten sonra işkence ederek öldüren üç pedofili erkek, şehir meydanında vurulduktan sonra vince asıldı.

İç savaş ülkesi Yemen'de 10 yaşındaki bir erkek çocuğunu tecavüz ettikten sonra öldüren üç erkek, başkent Sana'da idam edildi. 27 yaşındaki Muhammed Said el Ukri, 19 yaşındaki Abdulcelil el Ashab ile yine 19 yaşındaki Galib el Raşidi, ellerini kelepçeleyip işkence ettikleri kurbanın cesedini metruk bir eve gizlediler.

10 Yaşındaki Çocuğa İşkence Eden Üç Sapık, Şehir Meydanında Vince Asıldı

ÇOK SAYIDA KİŞİ MEYDANDA TOPLANDI

Başkent Sana'daki infaz sırasında mavi bir tulum giyen pedofilleri izlemek için çok sayıda kişi meydanda toplandı. Üç pedofili erkek önce ateş açılarak öldürüldü, ardından vince asıldı. İdamı izleyenlerin bir çoğu, cep telefonlarıyla asılan saldırganların fotoğraflarını çekti.

10 Yaşındaki Çocuğa İşkence Eden Üç Sapık, Şehir Meydanında Vince Asıldı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (318)

emre:

İlla şeriat. . . ALlahtan daha güzel kim hüküm verebilir ? Yüreğimiz ferahladı ya

56
12
yanıtYanıtla
OKUYUN LÜTFEN:

Yemende çocuk tecavüzcülerine idam, Çinde uyuşturucu satıcılarına duvar dibinde kurşunlama. Sonucuna bakın ne idam ne işkence ne de kurşuna dizilme hiç biri bu suçları engellemeyi başaramamış. Bakın yine tecavüz yine uyuşturucu var o ülkelerde. Tüm bunların engellenmesi eğitim, refah bir hayat ve sevgiden geçiyor bence. İnsan tabuların olmadığı anlayış ve sevgi dolu bir hayata doğmuşsa ve üzerine eğitimle perçinlemişse yaşamını böyle iğrenliklerin olacağını sanmıyorum. ŞERİATA SEMPATİYLE BAKMAYIN. . .

28
29
yanıtYanıtla
yorumcu52:

Sende IQ düşüklüğü mü var? Ulan 10 olacaksa suç 2 olur. Kim ölüm korkusuna suc işler, kim elinin kopmasını göze alarak yaşlı kadının ilaç parasını çalar?Şeriattan bu kadar korkuyosan ya sapıksın ya vatan haini. 7 adam öldürmüş seri katil 8. adamı öldürünce yakalanadı Allah belnı vrsin o 7 kişi senin ailen olsaydı o zaman görürdük şeriat mı demokrasi mi. Şimdi içerde paşa paşa yemek yiyor senden benden mutlu emin ol. .

yanıt9
yanıt7
çiçek:

bir kere idamın ilk amacı suçu azaltmak değil ilk amaç yaptığı suç ağırlığında bir ceza verilmesidir. peki bir canı almanın karşılığı nedir 25 yıl ceza evinde yatmakmıdır. tabi ki verdiği ceza nispetinde ceza alır yani sağ keşede ne varsa sol kefede yine o olmalıdır. bir ikincisi böyle insanlar düzelme ihtimali çok azdır. ceza evine atarsın ceza evinde birbirlerine tecavüz eder.

yanıt6
yanıt0
yav he he:

10 olacak suç korkudan 2 olur. Kimse elinin kopmasını göze alarak yaşlı kadının ilaç parası calmaz. Kimse kafasının kopacagını bilerek 2 yaşında kızı kaçırmaz.

yanıt9
yanıt2
avşar:

hiçbir toplumsal düzende suç sıfır olmaz. elbette suç ta suçlu da olacak. düşünün 10 yaşında bir çocuğunuz var bir sapık tecavüz edip öldürüyor. bunu eğitelim refah düzeyini yükseltelim kalbine sevgi dolduralım diye mi düşünürsünüz? yoksa en ağır biçimde cezalandırılmasını mı istersiniz. idam hedef değil suç için caydırıcı bir cezadır, toplumsal vicdanın tatmin olmasıdır. adam en olmadık suçu işliyor birkaç yıl sonra toplumun içinde ve yine aynı suçtan içeri giriyor. idam caydırıcı bir güçtür,

yanıt4
yanıt0
almanya:

Okuyun lütfene; Mevlana`nin bir sözünü hatirlatayim. '' Sen ne söylersen söyle, söyledigin, karsindakinin anladigi kadardir!'' Yorma kendini bosuna benim sevgili kardesim. Selamlar.

yanıt8
yanıt1
XYZ:

Sen şeriattan ne anlarsın? Müslümanım diyeceğim sonra sözlük anlamı bile din olan şeriata sempatiyle bakmayacakmışım! Sen git Polyanacılık oyna. Senin sınırlı aklın da senin adalet anlayışın da sana kalsın.

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

ınsaallah turkıyedede cezası bu olur

49
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

işte adalet bu

48
1
yanıtYanıtla
Tüm 318 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title