Haberler

10 Yaşında Suç Makinesi

Güncelleme:

İkitelli'de bir alışveriş merkezinde hırsızlık yapan 10 yaşındaki çocuk güven timlerinden kaçamadı.

İkitelli'de bir alışveriş merkezinde hırsızlık yapan 10 yaşındaki H. G. güven timlerinden kaçamadı. Hırsızlık anı kameralara da yansıdı. Suçüstü yakalanan H. G. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerine teslim edildi. H. G. 'nin daha önce hırsızlık için çeşitli illere gittiği ve şuana kadar 10 defa hırsızlık yaptığı belirtildi.

İkitelli'de bulunan bir AVM'nin giyim mağazasına gelen H. G. , ilk önce etrafı kontrol ediyor. Kendine göre kıyafetlere bakıp üzerinde deniyor gibi görüntü veren hırsız, gözüne kestirdiği bir çocuk arabasının içersindeki kadın çantasına yöneliyor. Bir süre çocuk arabasının çevresinde dönüp etrafı gözlemleyen H. G. 'nin çantayı almak için ilk denemesi başarısız oluyor. Çocuk arabasından almaya çalışırken çantayı yere düşüren hırsız paniğe kapılıp uzaklaşıyor. Bu sırada yere düşen çantanın sahibi Şerife G. çantayı yerden alarak bebek arabasına bırakıyor. Ortalığın durulduğunu gözlemleyen H. G. tekrar bebek arabasının yanına geliyor. Hırsız, eline reyonlardaki pantolonlardan birini alıyor. Çantayı alacağı sırada elindeki pantolonu çocuk arabasının yan tarafına tutarak perdeleme yapıyor. Ardından Şerife G. 'nin dalgınlığından faydalanan hırsız çantayı bebek arabasından alarak yanında getirdiği poşetin içine koyup hızla mağazadan ayrılıyor. Alışveriş merkezinden ayrılan H. G. 'yi güven timleri bir süre takip ettikten sonra yakalıyor. Olay kameralara saniye saniye yansıyor. A bölgesi güven timi, çalınan çantayı sahibine teslim ederken, suçüstü yakaladığı H. G'yi gözaltına aldı.

Haber - Kamera: İbrahim AKTÜRK - İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title