Haberler

10 Ocak İdareciler Günü

Muş Valisi Seddar Yavuz, "10 Ocak İdareciler Günü" münasebetiyle mesaj yayımladı.

Muş Valisi Seddar Yavuz,  "10 Ocak İdareciler Günü" münasebetiyle mesaj yayımladı.

Yavuz, mesajında, mülki idare amirliğinin, ülkenin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip olan bir meslek olduğunu bildirdi.

Mülki idare amirliğinin devletin ildeki, ilçedeki ilk kapısı olduğunu belirten Yavuz mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Mülki idarecilik mesleğinin en önemli amacı, yaşam kalitesinin yükseltmek, vatandaşların ihtiyaçlarını zamanında, onları rahatsız etmeden gidermek, adaletli olabilmek, devletimizin şefkat elini ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, en ücra köşesine uzatabilmekdir. Bu mesleği icra eden hak ve adalet bilincini kendisine şiar edinen idarecilerimiz, kamu hizmetlerinin vatandaşa ulaşmasında ve devlet politikalarının başarıyla uygulanmasında, insan odaklı yönetim anlayışıyla devletle millet, kurumlarla vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmekte, açık ve şeffaf kamu yönetimi anlayışıyla halkla birlikte, halk için emek sarf etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden halkın hizmetinde olan tüm idarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü'nü yürekten kutlar,  kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Ayrıca vali ve kaymakam eşlerine de gösterdikleri büyük fedakarlıklar için şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim."

Kaynak: AA / Yerel

Seddar Yavuz Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title