Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Özel bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Mahçiçek, gazetecilerin çok önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Gazetecilerin görevlerini yaparken, birlik ve beraberliğin yanında olduğunu hatırlatan Mahçiçek, "Ülkemizin etrafının kuşatıldığı bu günlerde, bu ülkenin güzel insanları çalışan gazeteciler her zaman bu ülkenin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğinin yanında oldular. Bu ülkeye zarar vermek isteyen kesimleri, grupları hiçbir zaman kendilerinden saymadılar, zaten kendilerinden olmadı." diye konuştu.

Türkiye'nin uluslararası ölçekte çok önemli noktaya geldiğini ifade eden Mahçiçek, şunları söyledi:

"Bizim üzerimize gelinmesinin nedeni de bu. Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD'ın fuarına katıldım. Orada Türkiye'nin nereye geldiğini biraz daha iyi gördüm. Türkiye mükemmel tanklar yapmış, zıhlı araçlar yapmış, insansız hava araçları yapmış. Türkiye dünyada isabet oranı en yüksek silahı üretmiş. Türkiye'nin böyle güzel mesafe almasından rahatsız olanlar var. Onlar ne kadar rahatsız olursa olsunlar, bu ülkenin büyümesi ve gelişmesi devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title