Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Düzgün, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Düzgün, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaçanta, Kars ve ilçelerinde olmak üzere sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşıyarak basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Basın mensuplarının her şartta görevinin peşinde olduğunu belirten Karaçanta, "Değerli basın mensupları, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet etmektedir. Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde çalışan tüm gazetecileri tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Düzgün'ün mesajı

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün de basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Düzgün, demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basının, Türkiye'nin geleceği ve milletin talepleri doğrultusunda kamu yararını gözeterek, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışan, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen bir kurum olduğunu belirtti.

Gazetecilere çalışmalarında başarı dileyen Düzgün, "Demokrasinin teminatı olduğunu 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın mesajını halka ulaştırarak, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyerek, kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, sorumluluk duygusu içinde çalışarak başta ilimizde görev yapan gazeteciler olmak üzere, yaşadıkları topluma ve millete hizmet etmeyi vazife sayan tüm gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Murtaza Karaçanta Gazeteciler Günü Hüseyin Düzgün Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title