Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Büyükakın, mesajında, gazeteciliğin, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu belirtti.

Her şartta görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan halkı ve kamuoyunu bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin, takdirin üzerinde olduğunu dile getiren Büyükakın, kentte habercilik yapan basın çalışanlarının günlerini kutladığını ifade etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir de mesajında, halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından birisi olduğunu kaydetti.

Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerin, mesai saati gözetmeksizin, yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için verdikleri mücadelenin takdire şayan olduğunu belirten Eldemir, "Bu duygu ve düşüncelerle, basın ahlakı ve meslek ilkelerine bağlı kalarak ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın gününü kutluyorum." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Yağcı ise gazetecilerin, ülke yönetimiyle millet arasında önemli bir köprü görevi gördükleri gibi demokrasi ile cumhuriyetin kökleşmesinde önemli bir yere sahip olduklarını dile getirerek, günlerini kutladı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Taş da kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getiren medya çalışanlarının günlerini kutlayarak, başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Selim Yağcı Ak Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title