Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gerçeklerin, nesnel biçimde ve çarpıtılmadan, kamuoyuna süratli, eksiksiz ve doğru haber akışıyla aktarılmasının çağdaş ve demokratik toplum olmanın vazgeçilmezleri arasında yer aldığını belirten Zorluoğlu, mesajında şu ifadele yer verdi:

"Bu anlamda, halkı doğru bilgilendirmeyi meslek olarak seçen gazetecilerin, farkındalık, kamuoyu ve gündem oluşturabilme becerilerini ne denli başarıyla haberlerine yansıtabilirse, basın da modern toplum yapısına ve demokrasiye o derece katkı sağlayacaktır. Şüphesiz zor bir mesleğin mensupları olan gazeteciler, maddi manevi birçok güçlükle karşılaşmakta, mesai mefhumundan uzak mesleklerini büyük özveri ve emeklerle icra etmektedirler. Bu vesileyle, gazeteciliğin gereklerini layığıyla yerine getirmeleri yanında, milli manevi hassasiyetlerimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi hiçbir zaman göz ardı etmeyen tüm basın mensuplarımıza takdir ve teşekkürlerimi bildirmek istiyorum."

Zorluoğlu, gazetecilik mesleğinin saygınlığını koruyarak, halka hizmet ve katkı sunan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Murat Zorluoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title