Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kars Valisi Rahmi Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Doğan, mesajında, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, halkın gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olduğunu belirtti.

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğunu vurgulayan Doğan, "İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır." ifadesini kullandı.

Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin ve Kars'ımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizdir. Bu düşüncelerle, gecesini gündüzüne katarak, çeşitli zorluklar içerisinde işini yaparken, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarken, aile yuvalarında sağlık, esenlik ve huzur dolu bir yaşam, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Nezih Doğan Rahmi Doğan Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title