Haberler

10 Nisan Pazartesi Dha Spor Gündemi

TÜRKİYE'NİN, GURURU TÜRKMENİSTAN'DAKİ OLİMPİYAT TESİSLERİPolimeks adlı müteahhit firma, 2010'da başladığı Aşkabat 2017 5'inci Asya Oyunları için inşaa ettiği Olimpiyat tesislerini 7 ay önce teslim etti.

TÜRKİYE'NİN, GURURU TÜRKMENİSTAN'DAKİ OLİMPİYAT TESİSLERİ

Polimeks adlı müteahhit firma, 2010'da başladığı Aşkabat 2017 5'inci Asya Oyunları için inşaa ettiği Olimpiyat tesislerini 7 ay önce teslim etti. Devasa tesislerin içine birde havaray inşaa eden polimeks ayrıca Kenti yeni baştan yaratmış, Toplu konutlar, hastahane, sosyal tesisler yollar, kaldırımların inşaasında hep polimeks imzası var. 3 ortağın Türkmenistan hikayesi ise çok enteresan olaylarla dolu. Ortaklardan Erol Tabanca, dudak uçuklatan tesislerin 5 milyar dolara mal olduğunu, paranın yüzde 72'sini Türkiye'ye gönderdiklerini, sadeceortaya çıkan eserden dolayı kuülu ve gururlu olduğunu söylüyor

SAMSUN İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYAT OYUNLARINA HAZIR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da 15-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olimpiyat oyunları için herşeyin hazır olduğunu bir-iki rötüş ile tesislerin hazır hale geleceğini söyledi. Samsun Stadı, Yaşar Doğu ve Okçuluk salonu ile İşitme engelllerin oyunların için özel olarak düzenlenecek binası hazır. Samsun büyükşehir belediye Başkanı Yusjuf Ziya Yılmaz'da, Olimpiyat köyü ile, kalyınacak otellerin arasında hafif tramvayn hizmete girdiği söyledi. Tramvay'ın esas hedefi Çarşamba havalimanından, Olimpiyat köyüne kadar uzanan mesafade yolcu taşıyacak olması.

FENERBAHÇE"DE BAHAR ÇİÇEKLERİ

Akhisar önünde zorlanmasına rağmen, karşılaşmayı kazanıp, 2-4'cü olmayı hedefleyen, Türkiye Kupası'na gözünü diken Fenerbahçe'de en büyük eksiklik seyirci. Akhisar maçını da 10 binin altında taraftar izledi. Saraçoğlu'na 7549 izleyici gelebildi.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ LYON'DA

Perşembe günü deplasmanda Lyon ile UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçını yapacak olyan Siyah-Beşyazlılar haz ırlakrını hız kesmeden devam ediyor. Ev sahibi ekibin kendi evinde, lig'in zayıf ekiplerinden Lorient'e 4-f mağlup olması ise futbolcuların umurunda değil. " Lyon'u biliyoruz. Bu yenilen Lyon, Perşembe günü karşılaşağımız Lyon değil" diyorlar...

SÜPER LİG

20.00 İstanbul Başakşehir - Galatasaray

20.00 Kasımpaşa - Konyaspor

TT 1.LİG

15.30 Altınordu - Gaziantep B.Ş.

18.30 Elazığspor - Sivasspor

BASKETBOL

17.00 Galatasaray - İstanbul Bşb.

BİLYONER KADINLAR LİGİ

16.30 Hatay Bsb. - Galatasaray

BEŞİKTAŞ

17.00 Siyah Beyazlılarda Lyon maçı hazırlıkları devam edecek

19.30 Divan Kurulu Başkan adaylarından Tefik Yamantürk üyelere yemek verecek

FENERBAHÇE

Galatasaray derbisinin hazırlıkları başlayacak.

ADANASPOR'DA HOCASIZ KALDI

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 3-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçının ardından istifa etti.Şahin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Adanaspor'un iyi niyetle ve kalbiyle oynayan bir oyuncu grubuna sahip olduğunu söyledi.

JUDO'DA BİRİ ALTIN BEŞ MADALYA GELDİ

Judoda 2017 Antalya Grand Prix müsabakaları 5 sıkletteyapılan madalya mücadeleleriyle sona erdi. Müsabakalar sonunda Türkiye, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti.

VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ

13.00 Sarıyer BLD- Nilüfer BLD.

15.00 İdmanocağı-Seramiksan

EFELER LİGİ

15.00 MSK Urfa-Tokat Belediye Plevne

17.00 Afyon BLD. Yüntaş-Beşiktaş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan Samsun Lyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title