Haberler

10 Maçlık Cezası Dolan Arda Turan, Sahalara Geri Dönüyor

Güncelleme:

Süper Lig 2017-2018 sezonunda Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve 10 maç ceza alan Başakşehir forması giyen Arda Turan, cezasını tamamladı.

Geçen sezon Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve 10 maç ceza alan Arda Turan, sahalara geri dönüyor. Medipol Başakşehir'in Milli futbolcusu Arda Turan, Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde 20 Ekim'de oynanacak Kayserispor maçında görev yapabilecek.

Arda Turan, Sivasspor maçından kart gördükten sonra geçen sezon Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında, bu sezon ise Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, BB Erzurumspor, Antalyaspor, Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarında görev yapmamıştı.

EKSTRA İDMANLAR YAPTI

Bu süreçte sakatlıklarla boğuşan ve tam olarak iyileşen Arda'nın da milli arayı çok iyi değerlendirip hazır bir şekilde dönmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarının izin yapmasına rağmen ekstra idmanlar yaparak eksiklerini gidermeye çalışıyor.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (24)

HASAN:

Türk futbolunun yüz karası. bunun her tarafı futbolcu olsa ne yazar. ukala, kendini birşey sanan embesil. . . .

10
10
yanıtYanıtla
Bence:

Agresif magresif ama milli takıma dönmeli. Zamanında iyi işler yaptı.

4
10
yanıtYanıtla
Köfteci selahattin:

Bu primci tipler milli takıma zarar verir tıpkı terim gibi parator gibi

yanıt4
yanıt1
GS:

hazır unutulmuşken bırak

11
1
yanıtYanıtla
ANGARALI:

bundan sonra dönsede havagazı işi bitti

6
5
yanıtYanıtla
istanbullu cimbomlu:

arda galatasaray lıların seni niye sevmedigini hiç düşündünmü galtasarya gider yapan hiç bir futbolcunun işinin ve hayatının düzgün gitdini gördünmü sen ya sakatlanacaksın yada yine ceza alacaksın

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu isteseydi ispanyada nihat kahveci gibi uzun yıllar oynardı fazla havalara girdi kendi kendini bitirdi

5
5
yanıtYanıtla
gs lı:

adAM gibi adAM ardaadAM ın dibi ardaadAMsın arda

1
9
yanıtYanıtla
hacı abi:

sen kesin FENEVLİSİN

yanıt4
yanıt3
LÜTFEN FUTBOLU BIRAK:

LÜTFEN DÖNME

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title