Haberler

10 Kilo Patlayıcı Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde Cep Telefonu Düzeneği ile Kumanda Edilen ve İçerisinde 10 Kilo Patlayıcı Bulunan Bir Teneke Bulunarak Etkisiz Hale Getirildi. Batman'ın Hasankeyf İlçesinde İse Araziye Yerleştirilen El Yapımı Bir Mayın Bulundu.

Diyarbakır`ın Kulp İlçesi`nde cep telefonu düzeneği ile kumanda edilen ve içerisinde 10 kilo patlayıcı bulunan bir teneke bulunarak etkisiz hale getirildi. Batman`ın Hasankeyf ilçesinde ise araziye yerleştirilen el yapımı bir mayın bulundu.

Bölgede arama-tarama operasyonunu sürdüren güvenlik güçleri, Kulp ilçesi yakınlarında cep telefonu düzeneği ile kumanda edilen ve içerisinde 10 kilo patlayıcı madde bulunan teneke bulundu. Patlayıcı madde, etkisiz hale getirildi.

Batman`ın Hasankeyf ilçesinde ise, tuzaklanmış halde araziye yerleştirilen 1 düzenekli el yapımı mayın bulundu. Güvenlik güçleri mayını etkisiz hale getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title