Haberler

10 Dakikalık Sağanak Yağış Bursa'yı Felç Etti

Bursa'da Yalnızca 10 Dakika Etkili Olan Sağanak Yağış, Hayatı Olumsuz Etkiledi. Rögar Kapakları Yağış Sebebiyle Tıkanırken, Havanın Kararması Üzerine Sokak Lambaları Yakıldı.

Bursa'da yalnızca 10 dakika etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Rögar kapakları yağış sebebiyle tıkanırken, havanın kararması üzerine sokak lambaları yakıldı.

Öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Bursa'da hayatı felç etti. Yollarda biriken sular trafiği olumsuz etkilerken, birçok rögar kapağı tıkandı. Havanın aniden kararması üzerine araç sürücüleri lambalarını yakarken, sokak lambaları da yakıldı. Yaklaşık 10 dakika süren yağmur, alışveriş yapmak için pazara çıkan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kimi vatandaşlar kurulan çadırın altında yağmurun dinmesini beklerken, kimileri de şemsiye satın alarak alışverişe devam etti. Kısa bir süre yağan yağmura rağmen yollarda su birikmesine isyan eden vatandaşlar, yetkililerin altyapıya daha çok önem vermesi gerektiğini söyledi. Yağmura aniden yakalanan vatandaşlar, ayakkabılarını çıkararak yürümek zorunda kaldı.

(OMR-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title