Haberler

10 Bin Kişi Garipçe Hayrı'nda Buluştu

Çanakkale'nin Çan ilçesi'ne bağlı Gökçiçek mevkisinde düzenlenen ' Garipçe Hayrı' binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Panayır havasında gerçekleşen hayıra binlerce vatandaş katıldı. Kazanlarca yemek dağıtılırken vatandaşlar unutulmaz bir gün yaşadı. Kara İbrahimler Köyü Muhtarı Ramis Yılmaz,

adını 3 garip dededen alan ' Garipçe Hayrı' için 2 ton buğday, 36 koyun kurban edilerek 150 kazan keşkek hazırlandığını, civar köylerden dost, arkadaş ve akrabaların davet edildiğini söşyledi. Garipçe Hayrı'nın köyleri kurulduğu günden bugüne yapıldığını da kaydeden Muhtar Yılmaz, "Bereketli bir ürün dönemi için, insanların kaynaşması, yakınlaşması, hısım akrabanın görüşmesi için yapılır. Çevre köylerden insanlar da birbiriyle görüşür" dedi.

Garipçe Hayrı'na AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AK Parti Bayramiç İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Emin Saran, çevre ilçe, belde ve köylerden yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

(RFK-

20.05.2012 17: 51: 42

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Ak Parti Garipçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title