Haberler

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Azizoğlu, mesajında, ülke genelinde olduğu gibi Erzurum ve ilçelerinde de, "İnsan Hakları İl ve İlçe Kurulları" öncülüğünde, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek, insan hak ve özgürlüklerinin önemi ile bu konuda toplumun tüm kesimlerine düşen görev ve sorumluluklara dikkat çekmeye çalışıldığını ifade etti.

İnsan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasında, tüm kamu kuruluşlarında insanlarımıza hizmet üreten kamu görevlilerinin yanı sıra, tüm kişi ve kuruluşların gösterecekleri duyarlılığın önemli olduğunu aktaran Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Bu nedenle, her bireyin, insan hak ve özgürlüklerinin sağlanması ve korunması için azami çaba harcaması, üzerine düşeni yerine getirmesi, bu çabaların ise toplumsal barış ve huzura katkı sağlayacağı kesinlikle unutulmamalıdır. Bu duygularla, tüm vatandaşlarımızın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nün 69. yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, toplumumuzda insan hak ve özgürlüklerinin, karşılıklı sevgi ve saygı duygularının yoğun olarak yaşanması temennisiyle, tüm Erzurum halkına, çalışma arkadaşlarıma, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Seyfettin Azizoğlu Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title