Haberler

10-16 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ:Hafta başında yurt dışı, hukuk, eğitimle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekecek.Hafta ortasından itibaren; ek gelirler, miras, kredi gibi konular gündeminizde olabilir.Bu konularla ilgili olarak şanslı etkiler var.Kendi kazançlarınızın eşinizden kaynaklı masraflara gitmesi, canınızı sıkabilir.Bedenen ve ruhen kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz.Ayak ve bacak sağlığına dikkat etmelisiniz.

BOĞA:Arkadaş çevrenizden beklediğiniz desteği bulamayarak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Ortaklı ticaret yapanlar için emeklerinin karşılığını almaları mümkün.Gelen para tamamen alın teriyle olacağı için bereketli de olacaktır.Ani ayak burkulmaları veya kırılmalara karşı dikkatli olmanız gereken bir hafta.Disiplinli çalışanlar için kariyerde ödüller gelecektir.

İKİZLER:İş veya günlük hayatınızda, arkadaşlarınızla ortaya çıkan dedikodu tarzında olaylar nedeniyle kırıcı diyaloglar yaşayabilirsiniz.Çalışanların bu hafta fazla hayallere kapılmadan konsantre olarak çalışmaları zor olabilir.Yaratıcı işlerde çalışanlar içinse başarı gelecektir.Etrafınızdaki kadınlar; kredi, ek kazanç veya miras konularında sizi desteklemeyebilirler.Eşinizden destek alabilirsiniz.

YENGEÇ:Sorumluluklarınız sizi yorsa da enerjisel olarak destekleniyorsunuz.Çocuğunuz, sevdiğiniz veya iş arkadaşlarınızla yaşadığınız iletişim problemlerini bu hafta çözme şansınız çok yüksek.Bu hafta duygusal değil de daha akılcı davranabileceksiniz.Yurt dışı veya uzak yerlere yolculuk yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN:Yoğun tempo ile oradan oraya koşacağınız bir hafta sizi bekliyor.Bu hafta uzun yolculuklar, dava açmak, yeni bir eğitime başlamak için doğru zaman değil.Ertelemekte fayda var.İş ortamında dedikodulardan uzak durmanız yararınıza olabilir.Ev, arsa, aile konularında

güzellikler sizi bekliyor.Mülk alım-satımı için uygun zamanlar.Aşk veya çocuklar konusunda şanslı olacaksınız.

BAŞAK:Geçmişten gelen sorunlar nedeniyle duygularınızın bittiğini ve duygusuz biri olduğunuzu hissedebilirsiniz.Ailenizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bazı başaklar araba veya elektronik cihaz alabilirler.Kredi veya borç almak, bu hafta iyi olmayabilir.Özellikle yurt dışı bağlantılı ticaret yapanlar için şanslı etkiler devrede.

TERAZİ:Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle hoşça vakit geçirebilir, onların desteklerini alabilirsiniz.Eşinizle veya ortağınızla ortak maddi kazançlardaki fikir ayrılıkları nedeniyle tartışma yaşayabilirsiniz.Bu hafta aile içinde eski sorunların tekrar gündeme gelmesiyle, olayları büyütürseniz olay evliliğinizin sonlanmasına kadar gidebilir.Dikkatli ve sakin olmakta fayda var.

AKREP:Kardeşleriniz veya komşularınızla devam eden sorunlarda, duygularınızı tamamen devre dışına çıkararak, inceldiği yerden kopsun şeklinde hareket etmeniz yüksek ihtimal.Gemileri yakmak hiç bir zaman iyi olmaz.Sorumluluklarınızı yerine getirerek maddi kazançlarınızda artış elde edebilirsiniz.Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

YAY:Hak ettiğiniz maddi kazançların tahsilatında sorunlar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.Ancak yapmanız gereken ödemeler için, etrafınızdan, özellikle arkadaş çevrenizden destek bulabilirsiniz.Bazı çalışanlar ise eşlerinin desteğini alarak kariyer konusunda istedikleri noktaya ulaşabilirler.Genel olarak bu hafta kendinizi şanslı ve iyi hissedebilirsiniz.

OĞLAK:Bu hafta kendinizi geçmişte yaptığınız hatalar nedeniyle sorgulayabilirsiniz.Duygularınızın bittiğini, artık tamamen mantıksal olduğunuzu düşünebilirsiniz.Bu ruh halinden çıkmak için arkadaşlarınızla gezmek, sosyal çevrelerde bulunmak isteyebilirsiniz.Kardeşler veya komşularla diyaloglarda, yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

KOVA:Kendi kabuğunuza çekilip, kendi kendinizi geçmişte yaşadıklarınız konusunda yargılayabilirsiniz.Oldukça içe dönük ve depresif olabilirsiniz.Bu ruh halinden arkadaş çevrenizin desteğiyle veya çalışıyorsanız da, kariyerinize odaklanarak çıkabilirsiniz.Unutmayın, yaşanılanların tek sebebi veya suçlusu siz olamazsınız.Kısa veya uzun geziler size iyi gelecektir.

BALIK:Bu hafta arkadaş çevrenizle sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek olduğu için, biraz uzak kalmak faydalı olabilir.Kendi kendinize vereceğiniz yanlış kararlar nedeniyle, maddi kayba uğramamak için iyice düşünmeniz gerekiyor.Uzak yolculuklara, hatta yurt dışına gidebilirsiniz.Hukuksalve eğitimle ilgili konularda şans sizden yana olacak.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title