Haberler

"1. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Kursu Sertifika Töreni

Tosya'da düzenlenen "1.Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

Tosya'da düzenlenen "1. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

İlçe Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, kursu Tosya Belediye Başkanlığı, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlediklerini belirtti.

Kaymakam Türkoz, kursun başarıyla tamamlandığını dile getirerek, "Girişimci bir ruha sahip olan vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine 2. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu'nu açmaya karar verdik" dedi.

Girişimciliğin ülkelerin ve şehirlerin kalkınmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu ifade eden Türköz, geçmişi itibarıyla sanayicilik kültürü olan Tosya'nın yeni girişimciler sayesinde büyüyerek gelişeceğine inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla bitiren 22 kursiyere sertifikalarının verilmesinin ardından "2. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunun da açılışı yapıldı.

Törene, Tosya Belediye Başkan Vekili Ahmet Baş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kastamonu Şube Müdürü Nevzat Erol, protokol üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Nurhan Çorlu - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title