Haberler

1 Milyon Liralık Uyuşturucu Nefes Kesen Operasyonla Ele Geçirildi

- 1 milyon liralık uyuşturucu nefes kesen operasyonla ele geçirildi Milas merkezli Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'da yapılan operasyonda 122 kilo esrar ele geçirildiMUĞLA - Muğla polisinin Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık...

- 1 milyon liralık uyuşturucu nefes kesen operasyonla ele geçirildi

Milas merkezli Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'da yapılan operasyonda 122 kilo esrar ele geçirildi

MUĞLA - Muğla polisinin Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde Milas KOM Grup Amirliği, son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'da eş zamanlı yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan, 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi. Esrar ile birlikte 7 şüpheli de gözaltına alındı.

Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından 6 Aralık 2017 Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan ekipler, eşzamanlı olarak Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, serada yetiştirildikten sonra satış için çuvallanan 122 kilogram esrarı, nefes kesen bir operasyonla ele geçirdi.

Korkuteli ilçesinde ele geçirilen esrar ile birlikte Milas'tan M.Ü., Antalya Korkuteli'nden Ö.Ç., Şanlıurfa'dan B.K. ve Fethiye'den; S.Ü., M.T., B.Ş. ve S.Ö. adlı şüphelileri de gözaltına aldı. Şüphelilerden 5'i ilçeye getirilirken diğer iki şüphelinin de Milas'a getirilmek üzere yola çıkarıldığı belirtildi.

Piyasa değeri 1 milyon lira

Yapılan operasyonla birlikte, bugüne kadar Milas'ta tarihindeki en büyük uyuşturucu operasyonu olduğuna dikkat çekilirken, ele geçirilen esrar maddesinin yaklaşık piyasa fiyatının, 1 milyon lira olduğu öne sürüldü.

Ele geçirilen şüphelilerin sorguları devam ederken, gözaltı süresinin ve resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesi'ne çıkarılması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Antalya Fethiye Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title