Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne Doğru

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Karabük Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora programları açarak öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Karabük Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora programları açarak öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı ziyaret eden Arslan, 1 Mayıs kutlamalarını kitlesel olarak Karabük'te yapacaklarını, bu nedenle kentteki işçilere destek vermek için geldiklerini söyledi.

Üniversitelerin geleceğin planlayıcıları olduğunu ifade eden Arslan, akademik dünyanın özellikle olağanüstü dönemlerde köprü vazifesi gördüğünü anlattı.

Arslan, son yıllarda özgürlük şarkılarının daha coşkulu söylendiği, serbest ve özgür bilimin yapıldığı Anadolu üniversitelerinde gün geçtikçe gelişen ve değişen bir profil ile karşılaşıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Özgürlüğün olduğu yerde bilim olur. Üniversitelerin gerek halkla gerek sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü bir diyaloğunun olması gerekir. Hak-İş olarak bilim dünyasına uzak değiliz. Karabük emekçi, aynı zamanda üniversite kenti. Biz de Karabük Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora programları açarak öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak istiyoruz."

Uysal ise tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül'ün de bulunduğu ziyarette Arslan, Uysal'a "1 Mayıs" yazılı şapka hediye etti.

Arslan, Karabük Valisi İzzettin Küçük'ü de ziyaret etti. - KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Arslan 1 Mayıs Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title