Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne Doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gümrükçüoğlu, mesajında, emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkenin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.

İşçilerin haklarını gözettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Bizler, 'işçinin ücretini alın teri kurumadan verin' diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak emekçi kardeşlerimizin haklarını, hukuklarını gözetmeye sorunlarını devletimizin, belediyemizin imkanları, ülkemizin kaynakları el verdiğince çözmeye gayret ettik ve her zaman da bu gayrette olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde çalışanların üretimden gelen güçlerini kullanmalarının, haklı taleplerini demokratik yollardan göstermelerinin, sorunlarını müzakere yoluyla halletmelerinin önünü açtık. Bu vesileyle gerek Büyükşehir Belediyesi ve mahalli idarelerimizde görev yapan, gerek kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla kendi alanlarında alnının teri ile helal rızık kazanan tüm emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title