Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkaya, mesajında, emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde edilen toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günde olduklarını belirtti.

Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan çalışanların, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önemi olduğuna dikkati çeken Özkaya, şunları kaydetti:

"Ak Parti olarak, emekleri ve alın terleriyle Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan her insanımıza ayrım yapmadan eşit mesafedeyiz. Herkesi aynı sevgi ve saygıyla kucaklıyoruz. Ak Parti, iktidara geldiği günden bu yana iş hayatının geliştirilmesi ile sosyal devlet alanında önemli adımlar attı. Ülkemiz çalışma hayatının tarihine bakıldığında; Cumhuriyet tarihi boyunca bu alanda atılmış en önemli adımların AK Parti iktidarları döneminde olduğunu görmek mümkün olacaktır. Son 17 yıl içinde hem kalkınma hamlelerini hayata geçirdik hem yeni istihdam olanakları oluşturduk hem de işçilerimizin çalışma hayatını iyileştiren reformları yaptık. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs'ın, tüm çalışanlarımıza, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili AK Parti Afyon Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title