Haberler

1 Lirayla Çok Şey Değişir

Güncelleme:

Marmara Forum ve Koruncuk Vakfı, '1 Lirayla Değişir Dünya' diyerek korunma ihtiyacında olan çocukların topluma kazandırılması için el ele veriyor.

Marmara Forum, ziyaretçileri için yarattığı keyifli alışveriş ve yaşam ortamının yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Koruncuk Vakfı işbirliğiyle '1 Lirayla Değişir Dünya' kampanyasını hayata geçiren Marmara Forum, tüm ziyaretçilerini, korunma ihtiyacında olan çocuklar için harekete geçmeye ve "daha çok çocuğun yüzünü güldürmek elimizde" demeye davet ediyor.

Koruncuk Vakfı bünyesindeki Çocukköyünde yaşayan 100 çocuğun hayatına anlamlı bir dokunuşta bulunmak isteyenlerin, kampanyaya destek vermek için Marmara Forum'da kurulan interaktif panoya 1 TL bağış yapması yeterli.

Her çocuk için eğitim, sevgi, beslenme ve yaşam hakkı

Koruncuk Vakfı Genel Müdürü Erhan Ongun ise projeyle ilgili şunları söyledi: "1979'dan beri her çocuğun daha güzel olanaklarla hayata "merhaba" demesi, daha kaliteli eğitim görmesi, sağlıklı beslenip, sevgi ve şefkatle büyümesi için daha güzel bir dünya inşa etmeye çalışan Koruncuk Vakfı olarak, bu projede Marmara Forum ile el ele veriyoruz. Uzun soluklu olmasını planladığımız sosyal sorumluluk projemizle çocuk köylerinde yaşayan korunma ihtiyacındaki çocuklarımızın dünyaları hakkında toplumda farkındalık yaratılmasını hedefliyoruz."

Ünlü isimler çocukların yüzünü güldürmek için bağış kuyruğuna girdi

'1 Liraya Değişir Dünya' projesinin tanıtımı için yapılan toplantıya, cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinden; Ayşe Kucuroğlu, Aylin Yılmaz, Eda Kosif, İpek Toplusoy, Berrin Zorlu, Pınar Altuğ Atacan, Pınar Tezcan Özçapkın, Reyhan İpekel, Hande Acar, Bilge Eren, Gökçe Çil, Zuhal Pirinçcioğlu, Sitare Akdilek katıldı. Koruncukların hayatlarına anlamlı bir katkıda bulunmak için bağış kuyruğuna giren ünlü isimler, "Daha çok çocuğumuzun yüzünü güldürmek, onlara aydınlık bir gelecek vermek hepimizin elinde… Koruncuklar için en küçük bağış bile büyük önem taşıyor. Herkesi, bu projeye destek vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title