Haberler

1. Kuşadası-sisam Dostluk Festivali'ne Doğru

Bu Yıl İlk Kez Düzenlenecek Olan 1. Kuşadası-sisam Dostluk Festivali, 4-7 Temmuz Tarihleri Arasında "Ege Köprüleri" Sloganıyla Kuşadası ve Yunanistan'ın Sisam Adası'nda Yapılacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Kuşadası-Sisam Dostluk Festivali, 4-7 Temmuz tarihleri arasında "Ege Köprüleri" sloganıyla Kuşadası ve Yunanistan'ın Sisam Adası'nda yapılacak.

Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Ticaret Odası, Yunanistan'ın Sisam Adası Valiliği ve Kuşadası Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan festival, 4-5 Temmuz tarihlerinde Kuşadası'nda, 6-7 Temmuz tarihlerinde de Yunanistan'ın Sisam Adası'nda gerçekleştirilecek. "Ege Köprüleri" sloganıyla yapılacak 1. Kuşadası-Sisam Dostluk Festivali 4 Temmuz Cuma günü saat 21.00'de Kuşadası Atatürk Meydanı'nda düzenlenecek P. Kalatzopoulos- E.Paspala ve "Babam ve Oğlum" filminin müzisyeni E.Rebucika'nın yol orkestrası konseriyle başlayacak. Ardından ise Kuşadası Folklor Araştırma Derneği halk dansları gösterisi yapacak. 5 Temmuz Cumartesi günü ise saat 13.00'te festival kapsamında yönetmenliğini Tahsin İşbilen'in yaptığı "Yeniden" isimli belgesel filmin gösterimi Kuşadası Kütüphane Salonu'nda yapılacak. Saat: 21.00'de Atatürk Meydanı'nda ise Sisam Folklor Grubu gösterisi ve Sisam Halk Orkestrası konseri gerçekleştirilecek. Daha sonra ise Yeni Türkü, ücretsiz halk konseri verecek.

1. Kuşadası-Sisam Dostluk Festivali kapsamında Kuşadası heyeti ve davetliler 6 Temmuz sabahı Yunanistan'ın Sisam Adası'na feribotla hareket edecek ve festivalin Yunanistan ayağı başlayacak. 6 Temmuz Pazar günü saat 21.00'de Sisam Adası'nda Grup Laçin bir konser verecek ve ardından da Kuşadası ve Sisam Adası folklor grupları ortak halk dansları gösterileri yapacak. 7 Temmuz Pazar günü verilecek Grup D. Basis konserinden sonra festival, Kuşadası-Sisam Adası folklor gruplarının halk oyunları gösterileriyle sona erecek.

(ZH-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title