Haberler

1 Kasım Genel Seçimi

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "Verdiğiniz oy bölücülüğe, ihanete, hainliğe kapak oldu" dedi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "Verdiğiniz oy bölücülüğe, ihanete, hainliğe kapak oldu" dedi.

Filiz, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından Belediye Meydanı'nda kutlama yapan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasında herkesin büyük katkısı olduğunu dile getirdi.

Teşkilata teşekkür eden Filiz, "Bu zafer üç dönem Çankırı'da Belediye Başkanlığını kazanan, sahada eşiyle birlikte bizden fazla çalışan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in zaferidir. Bu zafer AK Parti'mizi Türkiye'de kadın kollarında birinci yapan kadın kollarının zaferidir. Bu zafer, gençlik kollarımızı Türkiye ikincisi yapan gençlik kollarımızın zaferidir" dedi.

İnsanların umudu olduklarını söyleyen Filiz, "Dediler ki, 'binalarda senin resminin üzerine kendi resimlerini kapatıyorlar', hiç önemli değil dedim. 'Biz o binalarda işsiz kalan insanlarımızın umuduyuz' dedik. Binaların cephesinde kazandılar, milletin cephesinde kaybettiler" diye konuştu.

Artık sorumluluklarının daha fazla olduğunu söyleyen Filiz, sözlerine şöyle devam etti:

"Verdiğiniz oy bölücülüğe, ihanete, hainliğe kapak oldu. Allah sizden razı olsun. Verdiğiniz oy ne kadar fazlaysa sorumluluğumuz o kadar çok. '1 Kasım'dan sonra bakacağız, işe sokacağız' dediğimiz belki 2 bin kişi var. İşimiz o kadar zor ki sorumluluğumuz o kadar arttı ki. Önemli olan bu oyu almak olduğu kadar bu oyda durmaktır. Bu oyun hakkını vereceğiz. Çankırı'da partimiz bugüne kadar aldığı en yüksek oyu aldı. Çankırı'da bu oy bir rekordur. Konuşmalarımız bittikten sonra evlerimize dağılalım iki rekat şükür namazı kılalım. Şükredelim, Allah'a yalvaralım."

Filiz, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçiminden sonra TBMM'de yaşadığı bir olayı anlatarak, "TBMM'de çok garip bir olay gördüm. HDP ile MHP, CHP üçü bir oldu parmakları kaldırdılar, 'hükümet düştü, hükümet istifa' dediler. Bir taraftan kurt işareti, diğer taraftan zafer işareti, o gün yıkıldım. Allah'ım bizi mahcup etme dedim. Allah bizi mahcup etmedi" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ise  büyük bir zafer elde edildiğini ifade etti.

"Bugün bir farklı güzelsin Çankırı. Tarihi rekorlar Çankırı'mıza hayırlı olsun" diyen Akbaşoğlu, cumartesi günü gerçekleştirilen yürüyüşün, bugünkü sonucu gösterdiğini dile getirdi.

Zaferin kutlu olması temennisinde bulunan Akbaşoğlu, "Çankırlılar siz yürekten dua ettiniz. 'Dua edin ki, duanıza icap edeyim' diyor Cenab-ı Hak. Allah dualarımızı kabul etti. Dualarınız Mekke'nin, Medine'nin, Kudüs'ün, Türkistan'ın, Bakü'nün, Bosna'nın dualarına kavuştu. Allah size böyle bir kutlu zaferi verdi. Zaferiniz, kutlu ve mübarek olsun. Şampiyon Çankırı dedik. Çankırı ve tüm ilçelerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AK Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın teşekkür konuşmalarının ardından grup, bir süre kutlamaları sürdürdü.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Filiz İrfan Dinç Ak Parti Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title