Haberler

1. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulunda (MYO) 1. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri başladı.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulunda (MYO) 1. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri başladı.

Kariyer günleri kapsamında, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen program, Orhan Holding'in düzenlediği 13. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda ödül alan fotoğrafların sergilendiği sergi açılışıyla başladı.

Daha sonra dereceye giren üniversite öğrencilerine yüksek onur ve onur belge töreni gerçekleştirildi.

80 öğrencinin yüksek onur, 70 öğrencinin de onur belgesi aldığı törende konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Ara elamanın çok önemli olduğunu vurgulayan Ulcay, Türkiye'nin kalkınması için öğrencilere çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından belge almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Perşembe gününe kadar devam edecek günlerin açılış programına, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sincik, öğretim görevlileri, öğrenciler ve Orhan Holding Onursal Başkanı İbrahim Orhan katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Politika Güncel Haberler

title