Haberler

1. Karadeniz Oyunları Güreş Müsabakaları

1. Karadeniz Oyunları Kapsamında Yapılan Güreş Müsabakalarında Gürcistan 2 Altın Madalya Kazanırken, Türkiye, Rusya ve Azerbeycan 1'er Altın Madalya Kazanabildi.

1. Karadeniz Oyunları kapsamında yapılan güreş müsabakalarında Gürcistan 2 altın madalya kazanırken, Türkiye, Rusya ve Azerbeycan 1'er altın madalya kazanabildi.

Bugünkü müsabakalarda 42 kiloda Azerbeycan'dan Azizli Eldaniz altın madalyanın sahibi oldu. Gürcistan'dan Dzirkvadze Roini gümüş madalya kazanırken, Ermenistanlı sporcu Babayan Zhozef bronz madalya ile yetindi.

46 kiloda Gürcistanlı Davitaia Giorgi altın madalyanın sahibi oldu. Azerbeycanlı Mammadov Serkan ikinciliği kazanırken, üçüncülüğü ise Türk milli takımından Beytullah Yılmaz kazandı.

54 kiloda altın madalyanın sahibi Gürcistan'dan Dzakaev Alan oldu. Gümüş madalyayı Ermenistan'dan Gevorgyan Gevorg kazanırken, Azerbeycan'dan Pashayev Orkhan bronz madalya ile yetindi.

63 kiloda yine Gürcistan üstünlüğü vardı. Bakurizde Pata altın madalyanın sahibi oldu. Azerbeycanlı Safarov Gündüz ise gümüş madalya kazandı. Ermenistanlı Arthur bronz madalya ile yetindi.

Günün sonunda ise 76 kiloda Türkiye altın madalyayı Atem Aslan'la kazandı. Gümüş madalyayı Rusya'dan Shengenlia Daniel kazanırken, bronz madalyanın sahibi ise Azerbeycan'dan Mammadov Shahriyar oldu.

(BK-ÖS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title