Haberler

1'i Çocuk 4 Kişiyi Yaralayan Maganda Müdür Tutuklandı

Keçiören'de Havalı Tüfekle Rastgele Sağa Sola Ateş Ederek 1'i Çocuk 4 Kişinin Yaralanmasına Neden Olan Bir İnşaat Firmasının Müdürü, Çıkarıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Keçiören'de havalı tüfekle rastgele sağa sola ateş ederek 1'i çocuk 4 kişinin yaralanmasına neden olan bir inşaat firmasının müdürü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Alınan bilgiye göre ilk olay, Keçiören Köşk Mahallesi Şekerci Sokak'ta 26 Haziran 2007 tarihinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından açılan ateş sonucu Murat Yıldız ve 4 yaşındaki oğlu Eren Bilal Yıldız, isabet eden saçmalarla yaralandı. Kaldırıldıkları hastanede tedavi edilen baba-oğul taburcu edildi.

Aynı bölgede 21 Ağustos 2007 tarihinde meydana gelen olayda ise, Savaş Yayılgan (23) ve Ahmet Karataş (23) isimli iki genç yine kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralandı. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yaptıkları çalışmalar sonucunda bir inşaat firmasında müdür olarak çalışan Recep Salman Z. (29) yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada havalı tüfekle kuşlara ve rastgele hedeflere ateş ettiğini itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

(BC-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title