Haberler

1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi Sona Erdi

Niksar ilçesinde 4 gün süren 1.Anadolu Kamp Karavan Rallisi sona erdi.

Niksar ilçesinde 4 gün süren 1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi sona erdi.

Niksar Belediyesi ile Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nce düzenlenen etkinliğe 28 karavan ve 5 araçla katılan 60 kişi, Çamiçi yaylasındaki Niksar Kamping alanından ayrıldı.

Belediye Başkanı Duran Yadigar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi'ni ilçede gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nin yapacağı ralli organizasyonlarına talip olduklarını belirten Yadigar, "Niksar mütevazi bir ilçe. Yılda bir milyon turist hedefimize ulaşmamızda Niksar Kamping en önemli adımlardan birisi. İlçemizin zenginliklerinin farkındayız, doğasıyla, tarihiyle, kültürel zenginlikleriyle yaşıyoruz, bu zenginlikleri paylaşalım istiyoruz. Dernek üyeleri inanıyorum ki Niksar'ın gönüllü turizm elçileri olarak buraya sahip çıkacaklardır" diye konuştu.

Dernek başkanı Bülent Karaboncuk ise Çamiçi yaylasının uluslararası kamping alanları arasında sözü edilecek yerlerden birisi olduğunu vurgulayarak, kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti.

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı Erdal Ötügen de Çamiçi yaylası ve Niksar Kamping'i uluslararası kamp ve karavan camiasına tanıtacaklarını söyledi. - TOKAT

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Duran Türkiye Niksar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title