Haberler

1. Amasya Araştırmaları Sempozyumu

Amasya Valiliği Organizasyonunda 15-17 Haziran 2007 Tarihinde "Niçin Amasya" Başlığı Altında "1. Amasya Araştırmaları Sempozyumu" Düzenlenecek.

Amasya Valiliği organizasyonunda 15-17 Haziran 2007 tarihinde “Niçin Amasya” başlığı altında “1. Amasya Araştırmaları Sempozyumu” düzenlenecek.

Amasya Valiliği'nden alınan bilgilere göre, Amasya'ya tarihi, kültürel ve bilimsel anlamda katkı sağlayabilecek her türlü akademik çalışmanın değerlendirileceği belirtilirken, ıÜü”Milli Mücadele'nin eyleme dönüştüğü bir şehir olarak Amasya'nın Milli Mücadele'deki yeri ve önemi” ile “Amasya'nın Osmanlı döneminde şehzadelerin yetiştiği önemli bir kültür ve sanat merkezi olması” gibi hususların özellikle vurgulanması planlanmakta olduğu bildirildi.

Birincisi düzenlenen sempozyumda akademisyen ve araştırmacıların Amasya'ya davet edileceğinin ifade edildiği açıklamada, sempozyuma katılmak isteyenlerin sempozyum ile ilgili katılım formunu doldurarak Amasya Valiliği'ne başvurmaları istendi.

(DY-SA)

17.02.2007 14:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title