Haberler

Kreşte 1,5 Yaşındaki Bebeğe Dayak! Yüzü Mosmor ve Isırıklarla Dolu

Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu'da özel bir kreşe gönderilen 1,5 yaşındaki bebeğin yüzünde ısırık izleri ve şişlik gören ailesi, kızlarının dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde özel bir kreşe gönderilen 1,5 yaşındaki E.Ş.'nin yüzünde ısırma izleri ve şişlik gören ailesi, kızlarının dövüldüğü iddiasıyla, şikayette bulundu. Kreş yetkilileri ise kızın başka bir çocuk tarafından ısırıldığını öne sürdü.

KREŞTE ATEŞİ ÇIKTIĞI SÖYLENDİ

Çorlu'da yaşayan Gül Ş. ile Sevnur Ş., özel bir kreşe gönderdikleri kızları E.Ş.'nin dövüldüğünü iddia ederek, kreş yönetimi hakkında polise şikayette bulundu. Kızını dün sabah servisle kreşe gönderen Gül Ş., bir süre sonra telefonla aradığı öğretmenlerden, E.Ş.'nin durumunu sorunca, uyuduğu yanıtını aldı. Öğleden sonra yine kızının durumunu soran Gül Ş.'ye öğretmenler, bu kez de çocuğun ateşlendiğini söyleyip, ateş düşürücü şurup getirmesini istedi. Bunun üzerine Gül Ş., eşi Sevnur Ş.'yi arayarak, kreşe şurup götürmesini istedi. Baba kreşe gittiğinde iddiaya göre kendisine kızlarının uyuduğu söylendi. Baba Sevnur Ş., aldığı yanıtın ardından kızını görmeden kreşten ayrıldı.

Kreşte 1,5 Yaşındaki Bebeğe Dayak

BAŞKA BİR ÇOCUK ISIRDI DENDİ

Anne Gül Ş., akşam saatlerinde servisin gecikmesi üzerine kreşi tekrar aradı. Yetkililer, Gül Ş.'ye kızının yüzünün başka bir çocuk tarafından ısırıldığını söyleyip, E.Ş.'yi kendilerinin getireceğini bildirdi. Eve getirilen kızının yüzünde ısırma izleri ve şişlik gören Gül Ş., durumu polise bildirdi. Gül Ş., ardından da kızını hastaneye götürüp, tedavi ettirdi.

HER GÜN FOTOĞRAF GÖNDERİLİYORDU OLAY GÜNÜ ATILMADI

Yaşanan olay nedeniyle kreş yöneticilerinden şikayetçi olduğunu söyleyen Gül Ş., "Ben kızımın videosunu ve fotoğrafını atmalarını söylemiştim, her gün atılıyordu ama olay günü atılmadı. Bana kızımın biraz huysuz olduğunu, uykudan yeni uyandığını ve o yüzden video gönderemediklerini söyledi. Bunun üzerine eşim kreşe gitti ve ona da uyuduğunu söyleyip, göndermemişler" dedi.

Kreşte 1,5 Yaşındaki Bebeğe Dayak

ÖNEMSİZ BİR OLAY DEYİP GEÇİŞTİRDİLER

Akşam saatlerinde ise kreşten arandığını belirten Gül Ş., "Bana kızımın başka bir çocuk tarafından ısırıldığını ve doktora götürüp tedavisini yaptırdıklarını söylediler. Bana çocuğu kendilerinin getirmelerini söyledim. Getirdiklerinde yanlarında doktor da vardı. Ben de çocuğu görünce 'Bu mu önemsiz?' dedim. Doktor tedavisi yapılmış, neden aranmadığımı söyledim. Şikayetçi oldum, polisleri çağırdım. Doktora götürdük. Doktor şişme ve ısırma, hırpalanma olduğunu söyledi. Şikayetçi oldum, işlemlerimiz başladı. Sonuna kadar gideceğim. Onlar için önemsiz ama benim için değil. Elimden geleni yapacağım. Kızımı kimin bu hale getirdiğinin ortaya çıkmasını istiyorum" diye konuştu. Kreş yetkilileri ise E.Ş.'nin yüzünün başka bir çocuk tarafından oyun oynarken ısırıldığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

ABİ:

ısırılma olayı herşey olabilir! üzerine gidilmeli.

17
0
yanıtYanıtla
Methiye:

Bütün kreşleri , Ana okullarını kapatsınlar. Çocuklara Ana kucağı lazım ana okulu değil. . .

9
0
yanıtYanıtla
2222:

benim çocuğuma yapacaklar yıkarım ne şikayet olması, o kreşi alt üst ederim,

8
0
yanıtYanıtla
realmüslüman:

akp egitim sistemi aferin

3
3
yanıtYanıtla
serkan:

senin gibiler olmasa bu milleti kimse yıkamaz

yanıt2
yanıt1
Aslı:

Bende çocuk gelışimi mezunuyum kendı çocuğumu çalıştığım kreşe götürüyordum benım sınıfımda degıldı ama ben orda olduğum halde çoçuğum problem yaşadı üçüncü gün cocugumuda aldım çıktım kendım büyüttüm az kıyafet aldım az yedık sıkıştık ama yanımda oldu ve kreşlerde çok ucuz degıl binliraya yakın para çıkıyor toplamda paramla çocuğumu huzursuz ettırmeme gerek yok

5
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ben resmine bu halde bakmaya dayanamadim anasi babasi nasil dayansin.bu isin pesini birakmayin.o yavruyu kim o hale getirdiyse bin beterini yasasin.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah esirgesin hepsini savunmasız küçüklere bu yapılır mı?Kreşlerin hepsi berbat kusura bakmasınlar aileleri kandırıp canım efendim cicim efendim deyip çocukları itip kakan ilgilenmeyen bu işi meslek edinmiş tüm acımasız kreş çalışanlarını Allah a havale ediyorum

3
0
yanıtYanıtla
....:

Belki maddi durumları bunu gerektiyordu vs. ama 1, 5 yaşındaki çocuğun kreşte ne işi var. 4-4, 5 yaştan önce uzmanlar kesinlikle birebir bakım öneriliyorlar. Kreşe vereceğin parayı güvendiğin bir bakıcıya ver. Oğlumu 5 yaşında evde sıkıldığı için yaşıtlarıyla oynasın diye verdim. Çok severekte gittiği halde sürekli ağzını arar, habersiz ziyaretler yapardım. Kötü bir muamele görmedim ama 2-2, 5 yaşındaki çocuklar vardı, her gittiğimde anne diye ağlayarak dolaşırlardı öğretmenlerin peşinde, içim acırdı

0
3
yanıtYanıtla
yazmak kolay:

hangi anne isteyerek verir o yaşta çocuğu kreşe?herkes güvenilir bakıcı bulamıyor malesef!çalışan annelere daha iyi haklar tanınsa böyle olmaz. kaç zaman oldu hala memurlar için yarım gün çalışma yasası çıkamadı, neden acaba??????aahhh bu düzeennn. . . . . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title