Haberler

1.5 Yaşındaki Bebeğin Ölümüne Soruşturma

Bursa'da, 1.5 Yaşındaki Bir Bebeğin Ölümü Üzerine Savcılık Soruşturma Başlattı.

Bursa'da, 1.5 yaşındaki bir bebeğin ölümü üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 04.00 sıralarında Anadolu Mahallesi, Vişne Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 1.5 yaşındaki Sıla Şusun rahatsızlandı. Midesinde rahatsızlık bulunan ve dışkısı yeşil olan çocuklarını kıt imkanlara rağmen tedavi ettirmeye çalışan Yılmaz ve Yıldız Şusun çifti, 4. çocuklarının birden bire ölümüyle yıkıldı. Belediye tabibinin ölümü şüpheli bulması üzerine cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri evde araştırma yaptı. Otopsinin ardından minik

Sıla'nın cesedi ailesine teslim edildi.

Abla Günay Şusun ise, "Kardeşim rahatsızdı. Maddi durumumuz ortada. Kardeşimin iyileşmesi için annem, babam elinden gelen her şeyi yaptı. Ölümün şüpheli bulunulması üzerine soruşturma başlatıldı. Ölümde bir ihmalin olması söz konusu olamaz. Keşke yardım eli uzatılsaydı, imkanlarımız daha iyi olsaydı da kardeşimizi daha iyi yerlerde tedavi ettirip, yaşamasını sağlayabilseydik" diye konuştu.

(OSM-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title