Haberler

Gıda Teröristleri 1.5 Ton Margarini Tereyağı Diye Satacaklardı

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yapılan denetimde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi.

500 GRAMLIK PAKETLER HALİNDE TOPLAM 1.5 TON ELE GEÇİRİLDİ

Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine Cevdet Öktem Caddesi'nde durdurdukları kamyonetin kasasında 500 gramlık paketler halinde toplam 1.5 ton etiketsiz, tereyağı görünümünde margarin ele geçirdi. Market ve şarküterilere pazarlanmaya çalışıldığı ileri sürülen yağlara el konuldu. Margarinleri 'tereyağı' diye satmaya çalıştığı ileri sürülen kişiye ise 2 bin 666 lira idari para cezası kesildi.

YETKİLİLER VATANDAŞLARI UYARDI

Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Müdürü Kerim Özyol, vatandaşları mağdur olmamaları için tereyağı alırken etiketli ürün alması ve fiyatına dikkat etmeleri konusunda uyardı. Sağlıksız ve insan tüketimine uygun olmayan gıda işletmelerinin resmi kurumlar kadar halk tarafından da takip edilmesi gerektiğini belirten Özyol "Halkımız gıda ile ilgili her türlü şikayetini 174'ü arayarak, çekinmeden bildirmeli ve bunun bir vatandaşlık görevi olduğunun bilincinde olmalı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

...:

allah cennetinde bizim gibi ''tertemiz'' müslümanlara özel bölme ayarlamış :)) yüzde doksandokuzumuz müslümanız ya ben aradım rezervasyon yaptırdım sonra sıkıntı çıkmasın diye rakam verdim her şey tamamdır siz rahat rahat dolandırın milleti hadi eyvallah

8
5
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Pess valla pes ya

10
1
yanıtYanıtla
antepli:

sizler o meşhur markalı gıdaları temizmi sanıyorsunuz kimi gizli kimi çıkta yapıyorlar 40 günde yetişen tavuktan tutunda hazır yemekleredek hepsi sağlıksız

8
0
yanıtYanıtla
raduyevmobilWeb@haberler.com:

ManeviyattAn yoksun toplum.inanç iman olmassa ne beklenebilirki bu toplumdan

2
1
yanıtYanıtla
GIDA MÜHENDİSLERİ OLMALI:

Gıdada işin ehli uzmanı olan gıda mühendislerine kamuda ve özel sektörde sahip çıkmazsanız bu gibi havadislerle her gün karşılaşmamız hiç de sürpriz olmaz. Bu perdenin görülen yüzü, birde görülmeyen yüzünü de görebilseniz. . . .

1
0
yanıtYanıtla
aysel:

sanki marketlerde satılan tereyağları bunlardan aşağı ya onların içeriği yazıyoda noluyo halk okumadan alıyor etiketsiz üründen farkı yok marketlerde satılanlarında hepsinde çin tozu denilen bir kimyasal var.

0
0
yanıtYanıtla
Sinan Özgür:

2000-değil 20000 de kesilse adam seve seve öder ya sattıkları ve satacaklarının cetirisi düşünülürse kesilen ceza çerez bile sayılmaz

0
0
yanıtYanıtla
Denetleyemeyen Denetçi:

Bu işler sadece vatandaşın ihbarıyla olmaz devlet denetçiye bütçe ayıramıyor mu da vatandaşın yapacağı ihbardan medet umuyorsunuz peki vatandaşın görmedikleri ey ahali daha neler var bu şekilde vatandaşa yedirilen devlete bu konuda baskı yapması gereken sizlersiniz bu devletin 3 yıl uğramadığı üretim yerleri olduğunu biliyor musunuz ? İhbar edin yakalayalımmış armut piş istiyorsun ey devlet bu kadar mı fakirsin denetçi alamayacak kadar ??

0
0
yanıtYanıtla
gıda müh:

Melesef öyle sahtekarlıklar var ki işin uzmanları bile bakarak tadarak ayırt edemez bu tür sahtekarların yolunu kesmenin tek yolu etkin denetimdir fakat denetçi alımına gereken önem verilmiyor. Alo 174ü arayıp ihbar yapmak yerine neden daha fazla denetim yapılmıyor diye sorun. Bakanlık kendi verilerine baktığımız zaman yılda denetlemenyen yüzbinlerce gıda üretim ve satış noktası olduğunu göreceksiniz.

0
0
yanıtYanıtla
adana da:

kaşar penir mi kaldı memlekette hepsi patases den yapiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title