Haberler

01 Adana Dizi Oyuncuları İzmir'de Gençlerle Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın daveti üzerine İzmir'e gelen '01 Adana' adlı dizinin oyuncuları İzmir'de hayranları ile buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın daveti üzerine İzmir'e gelen '01 Adana' adlı dizinin oyuncuları İzmir'de hayranları ile buluştu. İzmir'e ilk kez geldiklerini ve kenti çok beğendiklerini söyleyen oyuncular, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Adana'da yaşayan gençlerin hayat hikayelerini internet üzerinden seyirciyle buluşturan ve adını da yine kentin plaka kodundan alan '01 Adana' adlı dizinin oyuncuları, İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Cengizhan ve Nafiz Gürman mahallerindeki hayranları ile bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın gençlerle buluşturduğu oyuncular, İzmir'e ilk kez geldiklerini belirtti. Konuk oldukları mahallelerde, genç hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan oyunculardan Onur Akbay, İzmir'de olmanın çok güzel olduğunu söyledi. Akbay, İlk kez İzmir'e geldik. Bu olanağı bize sağlayan Hamza Dağ'a çok teşekkür ediyoruz. Mahalleli ile birlikteyiz, biz de mahalleden geliyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar, bizi misafir ettiler dedi.

Dizinin Bilocan lakaplı oyuncusu Melih Konuş ise İzmir'in çok güzel bir kent olduğunu kaydetti. Yine dizi oyuncularından Savaş Satış da, İzmir çok güzel, arkadaşlar da bizi yalnız bırakmadı. Biliyoruz ki Türkiye'nin bir çok arka mahallesinde bizi seven onlarca genç ve hayranımız var. Hepsine çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

'SÖZÜMÜ TUTTUK'

Dizi oyuncularını mahalledeki gençlerle buluşturan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da seçim döneminde oyuncularla videolar çektiklerini ve bu videoların Türkiye'nin bir çok kesiminden beğeni topladığını anlattı. 24 Haziran seçimlerinde, mahalleleri dolaşırken vatandaşların '01 Adana' ekibini görmek istediklerini kendilerine aktardıklarını ifade eden Dağ, Özellikle gençler bu talebi dile getirdi. Biz de seçim döneminde getiremedik çünkü onların çekimleri vardı. Seçimlerin ardından sözümüzü yerine getirdik. Onlar da çekimlere bir süre ara verdiler. İzmir'in her yerinde, Kadifekale de, Kiraz da her yerde '01 Adana' ekibi ile bir araya gelmek isteyen gençler var. İnşallah zaman içerisinde onlarla da bir araya getirmeye gayret ederiz diye konuştu. Oyuncular, mahalledeki gençlerle bir süre sohbet etti, kendileri ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Dağ Ak Parti İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title