Haberler

Zülüflühan Veteranlar Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Barış, kardeşlik, hoşgörü ve dostluğun amaçlandığı turnuvanın final maçında Zülüflühan Veteranlar ve Oğuzata Derneği karşı karşıya geldi. Saat 19:30'da Esentepe Futbol sahasında oynanan maçtan önce merhum Erhan Aksay'ın eşi Meziyet Aksay oyunculara başarılar dileyerek her iki takıma da çiçek takdim etti.

İlk yarı 0-0 biten maçta heyecanlı dakikalar yaşandı. İkinci yarıda daha iyi oynayan Zülüflühan Veteranlar arka arkaya attığı 3 golle rakibini mağlup etmeyi başardı. Yoğun ilgi gören maçın sonunda şampiyon olan Zülüflühan Veteranlar takımına kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Meziyet Aksay takdim etti. İkinci olan Oğuzata Derneği Takımına kupası Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Çalışkan ve Defne Meclis Üyesi Yılmaz Özbay tarafından verildi. Turnuvada üçüncü olan Güneyler Öğretmenler Derneğine kupasını Selim Matkap ve ASKF Başkanı Mehmet Öztürk verirken, dördüncü olan Aydınlıkevler takımına kupası Akademi Hastanesi Op. Dr. Mehmet Kılıçlar ve Doç. Dr. Nazan Savaş tarafından takdim edildi.

Maç sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Meziyet Aksay'a turnuvanın anısına isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title