Haberler

Zülfü Livaneli ve Hande Yener, Maçka Festivali'nde Konser Verecek

Uluslararası Maçka Sümela Kültür ve Sanat Festivali'nde ünlü sanatçılar Zülfü Livaneli ve Hande Yener konser verecek.

Maçka Belediyesi'nce düzenlenen festival, bu yıl 21-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 21 Temmuz'da, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak olan festival, kortej yürüyüşü ve halk oyunları gösterileriyle devam edecek.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde festival programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı CHP'li Ertuğrul Genç, festivalin ramazan ayına rastlaması nedeniyle kutlamaları ramazan etkinliği olarak yapacaklarını belirterek, "Festivalin amacı Maçka'nın güzeliklerini yerelden ulusala yaymak, il dışındaki, hatta yurt dışındaki hemşerilerimizi Maçka'ya getirerek iki gün için de olsa kaynaşmayı sağlamaktır. Maçka, Trabzon'un turizim lokomotifidir. Bu konuda yapılması gereken her türlü etkinliğin de en iyi şekilde yapılması gerekir" dedi.

Başkan Genç, ünlü sanatçılar Zülfü Livaneli ile Hande Yener'in konserler vereceği, yerel sanatçı ve halk oyunları ekiplerinin gösteriler sergileyeceği etkinlik kapsamında şair Sunay Akın ve yazar Nihat Genç'in de söyleşiler düzenleyeceğini bildirdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zülfü Livaneli Hande Yener Trabzon Maçka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title