Haberler

Zuhal Topal'ın Programını Ne Yapsalar da Kurtaramadılar

Güncelleme:

Sezona yarışma olarak başlayan Cümbür Cemaat'de işler kötü gidince format değişikliğine gidilsede bu durum programı kurtarmaya yetmedi.

Sezona yarışma formatında başlayan programda daha sonra format değişikliğine gidilmiş, magazin gündeminde öne çıkan konuların ünlü konuklar eşliğinde yorumlanmasına başlanmıştı. Ancak format değişikliği de Cümbür Cemaat'i kurtarmaya yetmedi.

BUGÜN YAYINDAN KALDIRILIYOR

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı 'Cümbür Cemaat' reyting yarışında başarısız olunca yayından kaldırıldı. Hafta içi hergün 13:30'da Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı 'Cümbür Cemaat' bugün son kez ekrana gelecek ve izleyenlerine veda edecek.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zuhal Topal Cemaat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (6)

niğdeli bahattin:

Yeni bebek doğurmuşun git analığını yap. Ne meraklısın şöhrete. Anasın ana senin yerin bebeğinin yanı

9
13
yanıtYanıtla
Deli ayol D:

tam niğdece bi yorum :D

yanıt0
yanıt0
Erdem44:

programın isminde cemaat lafı geçiyo hayatta tutmazdı zaten :)))

18
4
yanıtYanıtla
derya:

e herhalde yanii

3
1
yanıtYanıtla
ne cümmür ama milleett ))):

hakkaten gına gelmişti evinde otur ablam be

0
0
yanıtYanıtla
tv kafa:

program gittide , zuhal kurtuldumu ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title