Haberler

Zuhal Topal Canlı Yayından Tehdit Etti: Sonuçlarına Katlanırsınız

Güncelleme:

Eşi hakkında asılsız haberler yapıldığını belirten Zuhal Topal, bu haberleri yapanların sonuçlarına katlanacaklarını belirtti.

Bilindiği üzere izdivaç programı yapan ünlü isimler arasında geçtiğimiz günlerde büyük bir kriz yaşanmıştı. Esra Erol, Seda Sayan ve Zuhal Topal'ında arasında bulunduğu isimler arasında reyting savaşları başlamıştı.

"SONUÇLARINA KATLANIRSINIZ"

Zuhal Topal bugünkü programında bu konular ile ilgili küçük bir açıklama yaptı. Eşi hakkında bazı kesimlerin yalan haber çıkartacağı duyumunu aldığını söyleyen Zuhal Topal, bu habere itibar edilmemesi istedi. Bu tars haberleri yapanların sonuçlarına katlanacağını belirten Topal, "Bir haber hazırlığındalarmış. Duyum aldık. Çirkin, yakışıksız bir senaryo ile saldıracaklar. Herkesi Allah'a havale ediyorum. Ancak böyle bir haber yayınlanırsa sonuçlarına katlanırlar, bedelini de öderler" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Seda Sayan Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

DORO:

AĞZA BAK AĞZAAAAAAAAAAAA

22
4
yanıtYanıtla
karantinaaas:

yaptığın program sahtekarlıklarla dolu. ajanslardan topladıgın ünlü olmaya çalışanlara ortam sağladıgın sahte evlilik programı. . mlleti salak yerine koyuyorsunuz resmen.

19
6
yanıtYanıtla
sorun reyting heralde:

Bu tür programları hiç seyretmedim ama, rakiplerinin belaltı vuruşlarına bakarsak bu kadının programı daha çok izleniyor.

6
13
yanıtYanıtla
Hanel:

Ne tatlı oyuncuydun sen ZuhalPara seni de bozduNe çektin evi geçindireceğim diye didindin durdunBırak oyunculuğunu yap

9
6
yanıtYanıtla
engin:

bu evlilik programları komedi show programlarına dönüştürüyorsunuz yapacaksanız yalın sade yapın şunu insanlar arasındaki doğal etkileşimi görelim ek şeyler uydurup katmayın

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bulmuş bir kaç kişi güya evlenecekler senaryo çok kötü bunların sonucu zuhal hanın veekibi ken dierini akndırıyorla

9
3
yanıtYanıtla
Dalavere.Yasadığımız şu artamda asperag:

3 nüde atın çöpe ciddiyetsiz şamata mahalle garıları proğramı. Adam haftada 1 yap doğru yap

5
4
yanıtYanıtla
erman:

butür vicik vicik olmus programlari sevmiyorum ama zuhal topali cok seviyorum onun sesinde bile bi masumiyet var sanki benim canim sanki kardesim yakinim ailemden birisi burdan ona kardeslik sevgilerimi yolluyorum ve hicbir polimige girmedi kimsenin ayagini kaydirmaya calismiyor ve dogru yolda ayrica bu güzel ahlaki icin tebrik ediyorum

3
3
yanıtYanıtla
Hoşgörü:

yaa sizler nasıl insanlarsınız. Nasıl bir insanı bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz. unutmayın o bir anne ve iyi bir eş. Zuhal TOPAL kırk yıllık sanatçı sanaat camiasında kendisini ispatlamış biri. Kadın ekmeğinin peşinde, bu ekonomik sıkıntıda hanginize böyle bir program teklif edilse red edersiniz. evlilik programları içerisinde en seviyelisi. Sevgili Zuhal TOPAL senin dimdik ayakta duruşunu ailene sahip çıkışını ve ona destek olmak için elinden geleni yapmanı takdirle karşılıyorum.

3
3
yanıtYanıtla
Metehan KaracaMobil-IOS:

Bu programlar yayından kalkmalı.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title