Haberler

Zoroğlu: "İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz"

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’nu antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçını değerlendirdi.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'nu antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçını değerlendirdi.

Turuncu-lacivertli ekip, Tokat Belediye Plevne maçının hazırlıklarını İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon'unda sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan teknik patron Levent Zoroğlu, "Yaklaşık 10 maç yaptık. Hazırlık dönemi verimli geçti. Hatalarımızı gördük, yapabileceklerimizi gördük, yapamadıklarımızı gördük. Onun üzerinde çalıştık. Önümüzde yaklaşık 3-4 gün var. İlk maçımız Tokat'ta. Sezonu Tokat deplasmanı ile açıyoruz. Bu sezon 12 takımın 12'side gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Daha önceki sezonlar bir kaç takımı sayabiliyorduk ama bu sezon kesinlikle çok iyi kadrolar var. Daha önce yaptığımız hazırlık maçları da bunun göstergesi. Tokat iyi bir takım, ama kesinlikle hedefimiz puan ya da puanlarla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde hem taktik olarak hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesiyi bekliyoruz. Takımda sadece Cansın Hacıbekiroğlu'nun sakatlığı bulunuyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegöl Belediyespor Levent Zoroğlu Tokat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title