Haberler

Zorlu PSM sahnesinde devam ediyor

Güncelleme:

Duman'dan Teoman'a, Mor ve Ötesi'nden MFÖ'ye birçok önemli grubun performans sergilediği Vestel Gururla Yerli Konserleri, yeni sezonda 18 Ekim Salı günü Ümit Besen'le başlayacak.


Ekim ve Kasım ayında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, Burhan Öçal & İstanbul Oriental Ensemble, Mabel Matiz, Güliz Ayla, Cem Adrian, Yeni Türkü ve Kaan Tangöze ile devam edecek.

Ümit Besen ; 18 Ekim Salı / Drama Sahnesi

36 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, bu defa rock parçalarını da yorumladığı "BAŞKA" tarzda bir konser ile müzikseverler ile buluşuyor. Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 18 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde olacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori 75 TL, 2.Kategori: 55 TL

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ; 21 Ekim Cuma / Drama Sahnesi

Pop, funk ve Latin müziğini özgün bir şekilde yorumlayan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 21 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde olacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 85 TL, 2. Kategori: 65 TL


Burhan Öçal & İstanbul Oriental Ensemble; 22 Ekim Cumartesi / Drama Sahnesi

Vestel Gururla Yerli Konserleri, 22 Ekim'de dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ve onun kurucusu olduğu grubu İstanbul Oriental Ensemble'ı Zorlu PSM sahnesinde ağırlayacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 70 TL, 2. Kategori: 50 TL


Mabel Matiz; 25 Ekim Salı / Drama Sahnesi

Bugüne kadar yayınladığı üç albümüyle yeni jenerasyon Türk pop/rock müziğinin en önemli temsilcilerinden biri haline gelen Mabel Matiz, çok özel repertuvarıyla Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 25 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde müzikseverlere sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 75 TL, 2.Kategori: 65 TL


Güliz Ayla; 1 Kasım Salı / Drama Sahnesi

Türk pop sahnesinin yükselen yıldızlarından şarkıcı ve söz yazarı Güliz Ayla, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 1 Kasım'da Zorlu PSM sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 45 TL, 2.Kategori: 35 TL


Cem Adrian; 8 Kasım Salı / Drama Sahnesi

Kendine has yorumu, sahne duruşu ve tarzıyla ülkemiz müzik sahnesinin son dönemlerdeki en yetenekli isimlerinden biri olmayı başaran Cem Adrian, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 8 Kasım'da Zorlu PSM sahnesinde olacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 85 TL, 2.Kategori: 65 TL


Yeni Türkü; 15 Kasım Salı / Drama Sahnesi

40 yıla yaklaşan tarihiyle ve unutulmaz şarkılarıyla Türkiye'nin en değerli gruplarından biri olan Yeni Türkü, 15 Kasım akşamı Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM'de sahne alacak.

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 70 TL, 2.Kategori: 50 TL


Kaan Tangöze; 16 Kasım Salı / Drama Sahnesi

Solisti olduğu Duman grubuyla tanınan müzisyen, besteci ve şarkı sözü yazarı Kaan Tangöze, 16 Kasım'da Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında sevilen parçalarını Zorlu PSM seyircisiyle birlikte söyleyecek!

Saat: 21:00

Bilet fiyatı: 1.Kategori: 80 TL, 2.Kategori : 60 TL


Kaynak: Bültenler / Güncel

Ümit Besen Cem Adrian İstanbul Vestel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title