Haberler

Zorlu PSM, "İz Bırakanlar" serisiyle sahnesine taşıyor.

Güncelleme:

Kulakta ve ruhta nostalji yaratan, yerli şarkıların özlenen sanatçıları "İz Bırakanlar" serisiyle 17 Kasım'dan itibaren Zorlu PSM'de olacak.

Seri, Işıl Yücesoy konseri ile başlıyor. Sinema ve tiyatro oyunculuğuyla tanınan sanatçı, 2016 yılında çıkan albümü "Zamansız"da yer alan şarkılarına ve 70'li yıllarında damgasını vurduğu 'İçmeden Sarhoş'tan 'Ya Seninle Ya Sensiz'e Drama Sahnesi'nde yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Ünlü isimler Yücesoy'a sahnede eşlik edecek

Sanatçı, Türk Pop Müziği'nin kalbe dokunan şarkılarından seçilen 10 şarkıyı derin ve duygulu sesiyle yorumladığı; 37 yıl aradan sonra yayınlanan ilk albümü "Zamansız"dan şarkılar seslendirecek. Yücesoy albümde olduğu gibi, konserde de "Güneşimi Kaybettim"i Cenk Eren'le "Meğer" şarkısını Yeşim Salkım'la söyleyecek. Türkiye'nin en iyi aranjörlerinden Tansel Doğanay yönetiminde kurulan dev orkestra da konserde, sanatçının yeni şarkıları ve klasiklerine eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Işıl Yücesoy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title