Haberler

Zorlu'nun Motoru Arızalanan Helikopteri Kaza Yaptı

Güncelleme:

İş adamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 yolcu ve 2 pilotun bulunduğu helikopter, Aydın'ın Karacasu İlçesi yakınlarında sert iniş yaptı.

İş adamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşinin de aralarında yer aldığı 6 yolcu ve 2 pilotun bulunduğu Zorlu Grubu'na ait Bell-430 tipi helikopter, Dalaman'dan İstanbul'a giderken, motor arızası nedeniyle Aydın'ın Karacasu İlçesi yakınlarında sert iniş yapmak zorunda kaldı.

MOTORLARDAN BİRİ ARIZALANDI

Kaza bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi ile Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak'ı İstanbul'a götürmek için Dalaman'dan havalanan helikopter Aydın semalarına geldiğinde motorların biri arızalandı. Pilotlar Akın Yağmurlu ve Gülten Karaçay zorunlu iniş için Aydın'ın Karacasu İlçesine bağlı daha önce belde olan Yenice Mahallesi'ndeki Sırma Su Tesisleri pistine inişe geçti.

SERT İNİŞTE 4 YARALI

Piste yaklaştığı sırada kontrolden çıkan helikopter, 10 metre yükseklikten sert iniş yaptı. Gelen ilk bilgilere göre kazada helikopterde bulunanlardan beyin cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak yaralandı. Ahmet Nazif Zorlu, eşi Zülal ve pilotlar, kazayı yara almadan atlattı. Ancak kazadan sonra Zorlu Holding'ten yapılan açıklamada yaralı olmadığı duyuruldu. Ahmet Nazif Zorlu ve eşi, bir süre sonra gönderilen başka bir helikopterle Aydın'dan ayrıldı.

ZORLU HOLDİNG'TEN KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Kaza sonrası Zorlu Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, holdinge bağlı havacılık şirketi Zorlu Air'e ait helikopterin teknik arıza nedeniyle "kontrollü iniş" yaptığı hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

"Grubumuza bağlı havacılık şirketimiz Zorlu Air'e ait Bell-430 tipi helikopter, bugün saat 15.25'te Aydın'ın Karacasu ilçesinde teknik arıza nedeniyle kontrollü iniş yapmıştır. Helikopterde bulunan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Zorlu, misafirleri ve mürettebattan hiç kimse yaralanmamıştır ve sağlık durumlarında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Yaşanan bu olaydan büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir, herkese geçmiş olsun dileriz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Nazif Zorlu Zorlu Holding Nilgün Aydın Karacasu Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

umut:

Bazı yorumcular yok binlerce kişiye ekmek veriyor eve ekmek sokuyor gibi basit beyinli şekilde savunmaya geçip bela okuyor. Pencereyi açta oksijen al biraz. Birazda kitap oku araştır. ilköğretime gitmemişsin galiba. Sanayi devrimini okuyun. . eskden zanatkârlar vardı evde çalışırlardı. Satıcılar tüccarlar evden toplardı emeği. Sanayi devrimlerindewn sonra tek bir çatı altında toplanıldı buna fabrika derler kusura bakmayın bende basit dil kullanıyorum. O ekmeği evine götüren o ekmeği kazanan kazandıran bu iş adamı değil o zanaatkârın ta kendisidir. O zanaatkâr olmassa asıl bu iş adamı aç kalır. Evine ekmek götürebilen zanaatkârın sayesinde bu iş adamıdır.

36
7
yanıtYanıtla
hopalı nadr:

1908 devrmcisi geçinen komünist. bu a. nazif zorlu a. nazif zorlu küçük yaşlardan başlıyarak çıraklık işportacılık kumaşçılık yaparak günde 20 saat çalışıp bu mevkilere gelen iş adamıdır. hiç duydunuzmu bu adamın devlete kazık attığını. adam kafasını kullanıp bu mevkilere geldi ama kafasız kot kafalı devrimciler bunu anlıyamıyorlar. adam günde 20 saat çalışıyorr

25
3
yanıtYanıtla
kadermobilWeb@haberler.com:

Zengine gene bişey olmamış olan fakir olmus

18
10
yanıtYanıtla
ülkücü türk:

zorlu türkiyenin başına geçse varya 1 senede yerli arabaya yerli uçağa bineriz , venüs ayrıca çok güzel teşekkürler gururlayerli. d

21
6
yanıtYanıtla
ANGARALI:

ZORLU AİLESİNE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ADAM TÜRKİYEDE GÖRDESTE NİKELİ İŞLEYEN ÜRETEN TEK TÜRK İŞ ADAMI

22
3
yanıtYanıtla
68Mobil-IOS:

Zorlu ailesine gecmis olsun. kazanin zengini Fakiri yoktur Arkadaslar.Kiskanma arkadas Calis seninde olur

18
5
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

bir Hadis-i kudsî’de şöyle buyurulmaktadır: “Bazı kullarım vardır ki, onlara ancak zenginlik yaraşır. Şayet onu fakirleştirirsem bu fakirlik onu yoldan çıkarır. Bazı kullarım vardır ki, ona ancak fakirlik yaraşır. Eğer ona bol rızık verirsem, bu onu yoldan çıkarır. Öyle kullarım vardır ki, ona ancak sağlık yaraşır. Şayet onu hastalandırırsam, bu onu yoldan çıkarır. Öyle kullarım vardır ki, ona ancak hastalık yaraşır. Eğer onu sağlığına kavuşturursam, bu onu ifsad eder. Şüphesiz ki ben kullarımın kalplerindekileri bilerek onları idare ederim. Muhakkak ki ben her şeyi bilen ve her şeyden haberdar olanım” Kenz’ül-Ummâl

22
1
yanıtYanıtla
kosovalı:

zorluya ders olsun işçinin alın terinin karşılığını versin bu dünyanın ötesi hesap mizan unutma sayın zorlu 10 sene çalıştır işçiyi asgari ücrete revamı bu

9
13
yanıtYanıtla
Adalet:

Rabbimin sopası yok. İnşallah anlamıştır.

10
11
yanıtYanıtla
eski vestel calisani:

iscileri canincan bezdiren patron bu sana bi uyari olmus . . .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title