Haberler

Zorla Girdiği Kadının Evinde Vuruldu

Güncelleme:

Eskişehir'de daha önce ilişkisi olduğu öne sürülen kadının evine giden kişi, eve gelen kadının eşi ile erkek kardeşi tarafından saklandığı yerde bulunarak, vuruldu.

Eskişehir'de daha önce ilişkisi olduğu öne sürülen Z.U. adlı kadının evine giden 30 yaşındaki U.B., eve gelen kadının eşi ile erkek kardeşi tarafından yatak odasında saklandığı yerde bulunarak dövüldü, daha sonra da av tüfeği ile karnından vuruldu. Yaralı U.B. hastanede tedaviye alındı.

"EVİMİZE GİREN BİR KİŞİYİ YAKALADIK"

Olay dün saat 22.00 sırasında Orhangazi Mahallesi İkizdere Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre U.B., daha önce ilişkisi olduğu Z.U.'nun evine gitti. Evli olan Z.U., U.B.'ye ilişkilerinin bittiğini, bir daha birlikte olamayacağını söyledi. Yine iddialara göre U.B., Z.U. ile zorla birlikte olmak istedi. Z.U. da evden dışarı kaçtı. Bu sırada eve Z.U.'nun eşi E.U. ve kendi erkek kardeşi A.O.C. geldi. E.U. ve kayınbiraderi A.O.C. evin yatak odasındaki karyola altına saklanan U.B.'yi bulup dövdü. Ardından A.O.C. av tüfeğiyle ateş ederek O.B.'yi karnından yaraladı. E.U. daha sonra 155 Polis imdat hattını arayarak 'Evimize giren bir kişiyi yakaladık' diye ihbarda bulundu.

YARALI ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri evde U.B.'yi yaralı buldu. Dövülen ve tüfekle yaralanan U.B. polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARALAYANLAR GÖZALTINA ALINDI

Polis, av tüfeğiyle ateş ederek U.B.'yi yaralayan A.O.C., eniştesi E.U. ve kız kardeşi Z.U.'yu gözaltına aldı. Olayda kullanılan av tüfeğine ve yaralıya ait olduğu belirtilen bir adet tabancaya el konuldu.

"EVDE BULUNCA DÖVDÜLER"

Z.U. ifadesinde U.B.'nin yeniden ilişki kurmak istediğini bu nedenle sürekli olarak kendisini rahatsız ettiğini öne sürdü. Durumu eşine ve erkek kardeşine de anlattığını belirten Z.U., "Eşim ve erkek kardeşim polis merkezine giderek beni rahatsız eden kişi hakkında şikayetçi oldular. Bu sırada eve o geldi. Benimle ilişkiye girmek istedi. Ben de kabul etmeyip dışarı çıktım. O sırada polis merkezine giden eşim ve kardeşim eve geldi. Onu evde bulunca da dövdüler" dedi.

EŞ VE ERKEK KARDEŞ ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

A.O.C. da, U.B.'nin yanında taşıdığı tabancayı çıkarınca av tüfeğiyle ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Z.U. polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, A.O.C. ile E.U. ise adliyeye sevk edildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi İkizdere Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

NEVŞEHİRLİ:

ŞEREFSİZLİĞİN SONU BUDUR. AZ BİLE YAPMIŞLAR.

34
0
yanıtYanıtla
Fukara BEDEVİ:

tabi ki gerçek suçlular hiç bir zaman cezalandırılmazlar. . neden se hep masumlar cezalandırılır. .

26
0
yanıtYanıtla
vurana beraat verdim:

ölmesi lazım. . devlet zinayı suç saymalı

7
1
yanıtYanıtla
can:

Yaşadıgına duva etsin iyi gebertmemişler

5
0
yanıtYanıtla
nevin:

Valla hep erkeklerin adı çıkmıştır eşlerini aldatıyorlar diye oysa bu kadınlar bu aldatma konusunda çok daha ileri safhadalar üstelik yakalanmıyorlar böyle istisnai durumlar dışında erkek hemen yakayı ele veriyor ayıp erkeğin yaptığını yine bi şekilde hazmediyoruz da kadının ki hazmedilir gibi değil

3
0
yanıtYanıtla
ahval paranormal:

''''Bu sırada eve o geldi. Benimle ilişkiye girmek istedi. Ben de kabul etmeyip dışarı çıktım. '''' çelişki var pek inanmadım. . .

2
0
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

cekirge bir sicrar iki sicrar ucuncusunde pacayi eleverir boyle insanlari ozurlu birakacan ki birdaha sicrabasin sagya sola kimseleri rassiz etmesin

2
0
yanıtYanıtla
king:

keşke karnından değilde kafasından vursalarmış.

1
0
yanıtYanıtla
kurtuluş:

Kuyruk sallamasa o şahıs oraya gitmez. Demek ki o ilişkiden bıkmış istememiş ! gözü başkalarında !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title