Haberler

Zonguldak Valisi: 19 Mayıs Sivil Formata Döndürüldü

Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Son dönemlerde 19 Mayıs'ın kutlanma tarzı tam sivil bir formata döndürüldü" dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Son dönemlerde 19 Mayıs'ın kutlanma tarzı tam sivil bir formata döndürüldü" dedi.

İzmir'de yapılan Türkiye Atletizm Gençler Şampiyonası'nda 100 metreyi 12.20'lik dereceyle bitirip şampiyon olan Melike Malkoç, Adana'da düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda 3'üncü olarak milli takıma çağrılan Furkan Uslu, Sakarya'da gerçekleştirilen Türkiye Judo Şampiyonası'nda 66 kiloda 3'üncü olan Tanju Keklik, Ankara'da yapılan Türk Halk Müziği yarışmasında 7'nci olan Beyza Özen ve Samsun'da yapılan skeç yarışmasında 1'inci olan Mustafa Sirkeci, Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti. 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz da yer aldı. Vali Kaban, başarılı sporculara çeşitli ödüller verdi. 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinin bugün başladığını hatırlatan Vali Kaban şöyle konuştu:

"Son dönemlerde 19 Mayıs'ın kutlanma tarzı tam sivil bir formata döndürüldü. Sizlerin gönlünce bu faaliyeti yürütebileceği bir hale getirildi. Burada en önemli hususlardan birisi kuru kuruya değil de sizin gibi bu başarının neticesinde bu bayramı kutlamak esas. Buradaki heyette görüyoruz; güreşçi, masa tenisi, atletizm branşı var, başka alanlarda da sadece spor değil skeç, Türk Halk Müziği var. Sadece hadise bir futboldan ibaret değil."

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kaban Zonguldak 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title