Haberler

Zonguldak Tso Dergisi, "Ast Olan Zonguldak"Başlığıyla Çıktı

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Ast olan Zonguldak” başlığıyla çıkan derginin son sayısında, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir’in Filyos Projesi’nin hızlı bitirilmesi için önerileri, ÇATES ihalesi süreci ve Lavuar Alanı’nın durumu konuları ön plana çıktı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın "Ast olan Zonguldak" başlığıyla çıkan derginin son sayısında, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir'in Filyos Projesi'nin hızlı bitirilmesi için önerileri, ÇATES ihalesi süreci ve Lavuar Alanı'nın durumu konuları ön plana çıktı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yayın Organı olan ve 2 ayda bir çıkartılan derginin Mart-Nisan sayısı çıktı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir'in ÇATES ihalesindeki süreci değerlendirdiği "Ast olan Zonguldak" başlıklı yazısı kapağa taşınırken, Filyos Projesiyle ilgili "Yer tahsisinin hemen yapılmasıyla 4 yıl kazanırız" açıklamasının detaylarına yer verildi. ÇATES ihalesinin sürecinin de yer aldığı derginin son sayısında "17 Yıldır baygınlık veren gündem: "Lavuar Alanı" başlığıyla Lavuar Alanında yaşanan 17 yıllık süreç ele alındı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay'ın "Yaşadığımız kenti sevmek" başlığıyla yayınlanan köşesinde kenti sevmenin şartları özetlendi.

19 Mart tarihinde Ankara'da gerçekleşen Filyos Limanı Projesi'nin ihalesinin haberine yer verilen dergide, Zonguldak TSO'nun özellikle bir senedir yayın organı dergisi ve açıklamalarıyla projeyi nasıl gündemde tutmaya çalıştığı hatırlatıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nun özellikle son 2 ay içinde yaptığı etkinliklerin geniş şekilde yer aldığı dergide, Oda'nın gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları ve üyeler için yapılan diğer çalışmalar haberleştirildi. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nejat Demircan'ın "Boşanma sürecinde Aile Hekiminin Rolü nedir" başlığıyla yayınladığı makaleyle derginin sağlık sayfasını oluşturdu.

Yerel seçimler sonrası seçilen Zonguldak'ın tüm belediye başkanlarının isim ve fotoğraflarının yer aldığı dergide fuarlar ve yeni projeler hakkında bilgiler verildi. Her sayıda Zonguldak'ın bir özelliğinin tanıtılmaya çalışıldığı dergide Zonguldak Kestane balı enine boyuna tanıtıldı. Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Selahattin Güney'in bilgileriyle 2 sayfa Zonguldak kestane balı tanıtıldı.

Zonguldak'ta Turizm alanında nelerin olabileceğinin de özetlendiği dergide "Doğa Tutkunu Bürokrat" başlığıyla Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ın izlenimleri bol fotoğraflı anlatıldı.

Derginin Sevindik-Üzüldük bölümünde yine son 2 ay içerisinde yaşanan sevindirici ve üzücü olaylara yer verildi.

BAKKA bölümünde, 2014 yılı KOBİ ve Sosyal Kalkınma MDP Başvuruları sonuçları hakkında bilgiler verildi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın dergisi, bundan önceki sayılar gibi Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsa Başkanları, Bakan, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ile tüm üyelere ulaştırılacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Demir Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title