Haberler

Zonguldak'ta Tıp Bayramı Töreni

Zonguldak bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

Zonguldak bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

BEÜ, İl Sağlık Müdürlüğü ve Tabipler Odası işbirliğince yapılan törene Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Zonguldak Belediye Başkan Vekili CHP'li Erol Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır'ın yanında öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından BEÜ Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Türk halk müziği dinletisi sunuldu.

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Şenol Yavuz, devlet büyüklerinin hekimlerin sorunlarını çözmesi konusunda daha duyarlı olmalarını beklediklerini söyledi. Yavuz, "Ülkemizin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini hepimiz biliyoruz. Son dönemlerde hekimlerimiz hızlı artış gösteren şiddete maruz kalıyor. Halkımızdan dileğim bu kadar özveri ile çalışan arkadaşlarımıza karşı saygılı olmaları ve sevgilerini göstermeleridir" dedi. BEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aydın, tıbbın temel amacının tüm insanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Güven ise sağlık çalışanlarının özlük problemlerinin maalesef hala sürdüğünü kaydetti.

Konuşmaların ardından bilimsel çalışmaları nedeniyle BEÜ Tıp Fakültesi hekimlerine  plaket ve teşekkür belgesi, 'Doktorum' konulu resim yarışmasında dereceye giren ilkokul öğrencilerine de ödülleri verildi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tabipler Odası Tıp Bayramı Zonguldak 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title