Haberler

Zonguldak'ta Sel Sularından 50 İş Yeri Zarar Gördü

Zonguldak’ta, sahur vakti başlayan sağanak yağmur sebebiyle 50 işyerinin zarar gördüğü açıklandı.

Zonguldak'ta, sahur vakti başlayan sağanak yağmur sebebiyle 50 işyerinin zarar gördüğü açıklandı.

Zonguldak'ta, şiddetli fırtına ve yağmur özellikle Kozlu bölgesini sular altında bıraktı. Kozlu Belediyesi ekipleri gece boyunca yolda kalan araçları kurtararak su basan işyerlerine müdahale etti. Kozlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "gece saat 02.00 civarında ilçemizde başlayan yoğun yağmurdan dolayı belediye şantiye müdürü kontrolünde bütün ekipleri harekete geçirdik" denildi. Saat 02.00 sıralarındaki yoğun yağmur neticesinde derenin ani yükselişinin giderlerin önünü tıkayarak yeni çarşı kısmında suyun yükselmesine sebep olduğu belirtilen açıklamada şu bilgi yer aldı: "Çarşı merkezinde su yükselmesi sonucu 45 -50 civarında işyerimizi 10 veya 50 santim arasında su basmıstır. Ekiplerimiz saat 3.00'ten itibaren yoğun şekilde kurtarma ve temizlik işlerine devam etmektedir. Sabah 8 itibariyle belediyeden 3, teknik eleman ve esnaf odası başkanı ve ayrıca 19 mahalle muhtarında eşlik ettiği bir afet komitesi kurduk ve zarar tespitleri yapılıyor. Saat 8.30 itibariyle il afet müdürümüz ilçemize intikal etti ve ayrıca il afetten zarar tespiti için ilçemize ekipler gelerek zarar tespitine başlamıştır. Çarşı merkezde 49 işyeri mahallelerde 2, işyeri ve 11 konutu su basmıştır. Belediye olarak bütün bu temizlik işleri bitinceye kadar vatandaşımızın yanında olacağız." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kozlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title