Haberler

Zonguldak'ta Gece Bareti Yürüyüşü

Güncelleme:

Zonguldak'ta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, 19 Mayıs nedeniyle Gece bareti yürüyüşü adı altında yürüyüş düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde toplanan kalabalık ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte yürüyüşe başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, bazı siyasi parti temsilcileri, izciler, sporcular, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldığı yürüyüşte 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganları atıldı.

Yürüyüşe katılanların bazı vatandaşların da baretle katılmaları dikkat çekti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ile Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve bir grup vatandaş, Alaborina Restaurant'ta havai fişek gösterilerini izlemek üzere Zonguldak Belediyesi 100.Yıl Terminali'nde yürüyüşlerine son verirken 700 kişilik kalabalık ise yürümeye devam etti. Bu sırada yürüyen vatandaşlara araç sürücüleri de korna çalarak destek verdi. Gazipaşa Caddesi'ne gelindiğinde ise CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve CHP İl Başkanı Halil Furat'ın da katılarak destek verdiği yürüyüş, Atatürk Anıtı'nda sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 19 Mayıs Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title