Haberler

Zonguldak Su Bidonlarına Tutunarak Yardım Beklediler

Su bidonlarına tutunarak yardım bekledilerZonguldak'ta denize düşen ayakkabısını almak isterken boğulma tehlikesi geçiren Serkan A. ile kendisini kurtarmak isteyen Mesut B., vatandaşların attığı bidonlara tutunarak yardım bekledi.

Su bidonlarına tutunarak yardım beklediler

Zonguldak'ta denize düşen ayakkabısını almak isterken boğulma tehlikesi geçiren Serkan A. ile kendisini kurtarmak isteyen Mesut B., vatandaşların attığı bidonlara tutunarak yardım bekledi. Gençler, deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Yayla Mahallesi'nde meydana geldi. Fener Semti'nde arkadaşlarıyla kayalıklarda gezen Serkan A., düşen ayakkabısını almak için denize girdi. Kıyıya ulaşamayan Serkan A., panikleyince boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden Mesut B. de suya atlayarak yardım etmek istedi. Ancak bir süre sonra Mesut B. de suda çırpınmaya başladı.

Serkan A. ve Musut B., kayalıklardan atılan boş su bidonlarına tutunarak yarım beklemeye başladı. Çağırılan deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 2 kişi, limandan karaya çıkarıldı.

Sağlık durumları iyi olan Serkan A. ve Mesut B., kontrol amaçlı ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title